Skip Navigation Links

Sen ve Ben Bir Ömür Var Mısın ?

Sedat Nazlı’yı hayatının sonuna kadar çok seveceğini belirtti.

Magazin   A+a-

 İskenderun’un en işlek caddesi olan Havuzlu Çarşı girişinde pankart açarak, kız arkadaşına sürpriz bir evlenme teklifinde bulunan genç havuzlu çarşı esnafı ve vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Limak Port Çalışanlarından 24 yaşındaki Sedat Nazlı, Kız arkadaşı Büşra Kalhan’a hazırladığı ‘Sen ve Ben Bir Ömür Var Mısın’ ‘Benimle Evlenir Misin Büşram’ sürprizi ile evlenme teklifinde bulundu.

Arkadaşlarının yardımı ile havuzlu çarşı girişinde etrafı kalp şeklinde süslenen mumlarla hazırlanan pankartın önünde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan Nazlı, yere diz çökerek yaptığı evlenme teklifi karşısında aldığı ‘Evet’ yanıtının ardından Büşra Kalhan ile mutluluğa bir ömür boyu yelken açtı.

Hazırlanan sürpriz ve tektaş karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Büşra Kalhan ise, gözyaşlarına hâkim olamayarak, Sedat Nazlı’nın teklifine bir ömür boyu ‘Evet’ dedi.

 

“Hazırlanan sürprizden haberi yoktu”

Evlenme teklifini özenle hazırladıklarını belirten Sedat Nazlı, “Hayatımın insanını bulduğuma inanıyorum. Onun için Arkadaşlarım ve ablam Burcu Karahan’ın desteği ile kız arkadaşıma evlenme teklifini yaptım ve istediğim cevabı aldım. Böyle bir evlenme teklifi yapacağımdan Büşra’nın haberi yoktu” dedi.

Büşra Kalhan ise böyle bir evlenme teklifinin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, Sedat Nazlı’yı hayatının sonuna kadar çok seveceğini belirtti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet