Skip Navigation Links

Mehmet Dönmez’den Kesik’e Kötü Haber

Dönmez'den Tek Liste Çağrısı

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dönmez, 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak olan İskenderun İlçe Teşkilatı öncesi konuştu. Dönmez, genel merkezin ortak kanaati dışında münferit hareket etmek isteyenlerin bu görüşlerini tekrar gözden geçirmelerini temenni etti ve ekledi;

“Kongreye Tek Liste Ve Birlik Beraberlik İçinde Girmeliyiz”

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dönmez, 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak İskenderun İlçe Teşkilat kongresine tek liste ile gidilmesinin teşkilatlarının birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceğini, yerelde sağlanan birlik ve beraberliğin ulusal düzeyde de etki ederek 2015 seçimlerinden güçlü AK Parti çıkışının habercisi olacağını ifade ederek, “Teşkilatımızın ve genel merkezimizin bu ortak kanaati dışında münferit hareket etmek isteyenlerin görüşlerini tekrar gözden geçirmelerini temenni ediyorum” dedi. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dönmez, 30 Pazar 2014 Pazar günü yapılacak olan İskenderun İlçe Teşkilat kongresi öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti’nin birlik ve beraberliğini sürdürecek önemli açıklamalarda bulunan Dönmez, önümüzdeki 2015 genel seçimlerinin İskenderun, bölgemiz ve tüm Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşılması bakımından kritik bir dönüm noktası olduğunun altını önemle çizdi.

KİŞİSEL ÇEKİŞMELER BİZLERİ YENİ TÜRKİYE HEDEFLERİNDEN UZAKLAŞTIRIR

Bu seçimlere AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatının ve tüm Türkiye’deki teşkilatların birlik ve beraberlik içinde girmesinin bölgemizin ve Türkiye’nin önünü açacağını savunan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dönmez, “AK Parti genel merkezinin ve defaten Sayın Bakanlarımızın medyaya yaptığı açıklamalardan anlaşılacağı üzere, tüm Türkiye’deki teşkilatlarda teşkilat seçimlerine tek liste ile gidilmesi konusuna ortak bir kanat hasıl oluşmuştur. Bu bağlamda teşkilatımızın en alt kademsinden en üst kademesine kadar oluşan bu ortak kanaat çerçevesinde hareket edilmesini kesinlikle destekliyorum. Defaten söylemek isterim ki, teşkilatlarımızın ve genel merkezimizin bu ortak kanaati dışında münferit hareket etmek isteyenlerin görüşlerini tekrar ve hasetsen gözden geçirmelerini temenni ediyorum. Amaç, yeni Türkiye’nin inşasına katkıda bulunmak ise, bunun teşkilat üyelerinin uyumu, özverisi, azmi ve çabası ile olduğunu ilgili tüm kesimlere hatırlatmak isterim. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek her türlü eylemin; Sayın Başbakanımızın vurguladığı yeni Türkiye hedefine fayda değil zarar getireceği kanaatini kesinlikle paylaşmaktayım. Ak Parti iktidarı ve Adalet Eski Bakanımız Sayın Sadullah Ergin önderliğinde bölgemize gelen yatırımların 2015 Yeni Türkiye’sinde de artarak davam edebilmesi için, Ak Parti’nin İskenderun’da sandıktan daha da güçlü çıkmasını sağlamak, teşkilat mensuplarımızın ve AK Parti gönüllülerinin ana hedefi olmalıdır. Kişisel çekişmelerin bizleri Yeni Türkiye hedeflerinden uzaklaştıracağı aşikardır. AK Parti neferi olarak, genel merkezimizin kararları doğrultusunda hareket edilmesi halinde bölgemizin ve ülkemizin her alanda önünün açacağını düşünmekteyim” şeklinde konuştu.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet