Skip Navigation Links

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRETMENLER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ve Hatay Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ münasebetiyle 22 Kasım Cumartesi günü

Spor   A+a-

PalladiumAVM’de düzenlediği masa tenisi turnuvası anlamına yakışır bir şekilde tamamlandı.Hatay’ın bütün ilçelerinden kadın ve erkek toplam 106 öğretmenin katıldığı turnuva zevkli ve bir o kadar da çekişmeli maçlara sahne oldu.

     Kazanılmış üç set üzerinden oynanan müsabakaları kadınlarda ArsuzBeyköy İlkokulu Öğretmeni Sabiha Demireğen, erkeklerde Tavla İlkokulu Müdürü İsmail Çakmak kazandı. Bu özel ve anlamlı turnuvayı kazanan öğretmenlerimiz ödüllerini HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın elinden aldı.

    Turnuvanın sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ulusal masa tenisi hakemlerinden Prof. Dr. Osman Biçer ile gösteri maçı yaptı.

    Turnuva sonrası duygularını paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş:”Bugün burada bulunan değerli öğretmenlerimize ve spor insanlarına bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Bu organizasyonu düzenlememizin sebebi öğretmenlerimizin emeğini ve kıymetini bir nebze olsun hatırlatmak. Bunu da spor ile birleştirmek istedik. Siz değerli öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Umarım nice güzel nesiller yetiştirirsiniz. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Eğitim ve sporu buluşturmak için yaptığımız spor kompleksi tamamlanmak üzere. Umarım bu kompleksimizde binlerce başarılı sporcular yetiştireceğiz.”dedi.

    Turnuva tamamlandıktan sonra kendisi de öğretmen olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu tarafından mozaik tablo hediye edildi.

     Turnuvaya katılan tüm öğretmenlere ve hakemlere Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından günün hatırasına kupa bardak hediye edildi. Turnuvada dereceye giren öğretmenler Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile günün anısına fotoğraf çektirerek bu anlamlı turnuvayı ölümsüzleştirdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet