Skip Navigation Links

Hatay Büyükşehir Belediyespor: 52 Galatasaray Odeabank:68

İkinci yarıda rakibinin sert savunmasını aşmakta zorluk çeken temsilcimiz farkı eritemeyince sahadan 68-52 mağlup ayrıldı.

Spor   A+a-

 Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde ilimizi temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 4. hafta mücadelesinde evinde lig lideri Galatasaray Odeabank’a 68-52 yenildi.

15 Kasım Cumartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş,Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve çok sayıda taraftar izledi.

Christi,Yasemen,Kizer,Gülşah ve Sandra ilk beşiyle sahaya çıkan temsilcimiz maça Kizer’in pota altında bulduğu sayılar ile etkili başladı.Rakibin tecrübeli isimlerinden Nevriye’yi durduramayınca 1. periyot 20-7 rakibin üstünlüğü ile tamamlandı.

2. periyoda yine Kizer ile sayılar bularak başlayan kızlarımız devrenin sonunda da Korel ve Sandra ile skor üretmesine rağmen soyunma odasına 35-21 mağlup girmekten kurtulamadı.

İkinci yarıda rakibinin sert savunmasını aşmakta zorluk çeken temsilcimiz farkı eritemeyince sahadan 68-52 mağlup ayrıldı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet