Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nihal Çelikel Mimarlık’a Anlamlı Ziyaret..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve meclis üyeleri, mimarlık ofisini açan Arsuz Belediye Meclis Üyesi Mimar Nihal Çelikel’i ziyaret ederek başarı di

Arsuz   A+a-

    Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Cad. 364/B (Doğu Akdeniz Sitesi Yanı) adresinde açılan mimarlık ofisinin çalışma alanları, vereceği hizmetler ve ürün çeşitliliği hakkında bilgiler veren Mimar Nihal Çelikel, yaşam alanlarının dekorasyonu ve inşaatların çeşitli aşamalarında hizmet vereceklerini söyledi.

   Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve meclis üyesi arkadaşlarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyet ve mutluluğu ifade eden Mimar Nihal Çelikel, “Mimarlık ofisi konsepti altında mimari proje, iç mimarlık, dekorasyon, ev tekstili, inşaat, taahhüt alanlarında hizmet vereceğiz. Mimarlık ofisimizde evin üst yapısı ile ilgili inşaat bittikten sonraki perdeler, duvar kağıtları, koltuk döşemeleri ve gergi tavan uygulamaları gerçekleştireceğiz. Hem ev tekstili hem de mimarlık dekorasyon ve inşaat işlerine buradan devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

   Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, faaliyet alanı hakkında bilgi aldığı Meclis Üyesi Mimar Nihal Çelikel’e başarı dileklerinde bulunarak şöyle dedi: “Bugün mutlu bir günümüz. Meclis üyemiz sevgili kardeşimiz Mimar Nihal ÇELİKEL‘in ziyaretindeyiz. Nihal kardeşimiz bölgemizin değerli bir mimarıdır. Kendisine başarılar ve bol kazançlar diliyorum. Arsuz ilçemizde güzel işler yapacağına inanıyorum Arsuz’ un da ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyorum. Sevgili kardeşimin işyerini tekrar tebrik ediyor hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

 


Nihal Çelikel Mimarlık’a Anlamlı Ziyaret..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar