Skip Navigation Links

Mehmet Yolcu'dan kınama

Hatay İli İskenderun Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet YOLCU, İskenderun'da yaşanan terörist saldırıyı kınadı.

Gündem   A+a-

Hatay İli İskenderun Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet YOLCU, İskenderun’da yaşanan terörist saldırıyı kınadı. Bir kınama mesajı yayınlayan yolcu açıklamasında şöyle dedi:
Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken gözü dönmüş hainlerin terör eylemlerine bir yenisi daha ne yazık ki şehrimiz İskenderun’da eklendi. İlk belirlemelere göre 6 olan şehit sayısı, dün öğlen saatlerinde yaralı askerlerimizin birinin daha şehit olması ile 7’ye yükseldi. Yaklaşık 30 yıldır sürdürülen bu mücadele verdiğimiz şehit sayısı ise 30 binleri aştı.
Bizler bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne göz dikmiş hainlere 30 yıldır tek bir karış toprağı bile vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. İskenderun’da bu olayın olması bizlere terörün artık sadece Güney Doğunun kırsal kesimlerinde değil, şehir merkezlerinde de ne kadar acımasızca eylemler yapabildiğini göstermiştir
Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmamız ve daha fazla kenetlenmemiz gerekmektedir. 7 askerimizin İskenderun’un şehir merkezine yakın bir yerlerde şehit edilmesinin bizleri derin üzüntüyle birlikte derin bir düşünceye sevk etmiştir. İskenderun kendi şehitlerini toprağa verirken, artık başka memleketlere şehit cenazeleri gönderen bir yer konumuna gelmiştir.Bu derin üzüntü bizleri daha da endişelendirmektedir. Deniz İkmal Komutanlığında görev yapan ve dirliğimizi, birliğimizi korumak için nöbete giden bahriyeli askerlerimize karşı yapılan bu hain pusudan da anlaşıldığı gibi terör artık dağdan şehre inmiştir.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde 7 şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm Türk milletine başsağlığı dilerim. Yaralı askerlerimize ise acil şifalar temenni ediyorum Türk milletinin başı sağolsun. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet