Skip Navigation Links

Vatan sevgisi engel tanımaz!!!

39. Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlasın'da düzenlenen 2010/1 tertip engelli askerlerin yenim töreni renkli görüntülere s

Gündem   A+a-

39. Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlasın'da düzenlenen 2010/1 tertip engelli askerlerin yenim töreni renkli görüntülere sahne oldu. Kışlada bulunan Şehit P.ATĞM. Ali Rıza Bulut Tören Alanın'da düzenlenen yemin törenine 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcı Topçu Kurmay Albay Mehmet Varinli ve Tugay'da görevli subay, astsubay ile yemin edecek erlerin yakınları katıldı.Ayrıca törene İskenderun Gazi İlköğretim Okulu ve İskenderun Kılıç Ali Paşa ilköğretim Okulu Öğrencileri katıldı.

Tören birliklerinin alana girmesi ve Mehmet Varnnli'nin askerleri selamlaması ve şehitlerimizin 1 dakikalık saygı duruşu ve İstikalla marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra Topçu Kurmay Albay Mehmet Varinli 2010/1 Tertip engelli askerlere ödüllerini verdi. Ödül töreninden sonra 2010/1 tertip engelli askerleri yemin ettiler. Tören Model uçak gösterisi ve halk oyunlarının gösterisi ile sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet