Skip Navigation Links

İGEV'den Anlamlı Sosyal Dayanışma Örneği

İGEV'den Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesi

Gündem   A+a-

 İskenderun Güney Eğitim Vakfı, sosyal ve kültürel sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde Almanya’nın Osnabrük kentinde bulunan kardeş dernek WIR INN ATTER başkan vekili THOMAS KATER ve Yönetim kurulu üyesi REFİK KARAGÖZLE yapılan karşılıklı görüşmelerle Arsuz İlçesi Karaağaç mah. bulunan 13 yaşındaki engelli İlayda DEMİREL ve 80 yaşındaki engelli Abdulhamit DEVRİM’e tekerlikli sandalye ve manuel tekerlekli sandalye verilerek hayatı daha güzel yaşamalarına katkıda bulunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

 

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Uyar,''Bu projede emeği geçen başta WIR IN ATTER derneği başkan vekili Sn. THOMAS KATER, YELDA-REFİK KARAGÖZ ailesine ,WİR İN ATTER DERNEK yönetimine ve vakfımıza tekerlekli sandalyeleri bağışlayan firma yöneticilerine İGEV YÖNETİM KURULU adına canı gönülden teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli vatandaşların sosyal hayata katılabilmelerini sağlamak adına bu tür çalışmaları destekliyor ve örnek olmasını diliyoruz.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet