Skip Navigation Links

ENERJİSA ve TEDAŞ'TAN, BAŞKAN TOKSOY'A SUNUM

Başkan Toksoy'un odasında gerçekleştirilen toplantıda Enerjisa ve Tedaş'ın İlçemiz Dörtyol

Gündem   A+a-

ile ilgili Turizm, Sanayi ve İmar durumu hakkında değerlendirme ve bilgilendirme yapıldı.

      Google Earth üzerinden Dörtyol'un Sanayi, Turizm ve İmar durumuna bakılarak Elektrik konusunda gelecek 10 yılın planlaması üzerinde karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

     Nazım İmar Planı Projeleri,Toki, Sit Alanı, Yeni Ticaret Alanları, Sanayi Alanları, Noktasal Yükler(Stadyum, Üniversite, Otogar, AVM, Hastane) ve Dörtyol'un genel bilgilerinin ele alındığı toplantıda, Enerjisa ve Tedaş yetkilerinin yanı sıra Başkan Toksoy'a İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürü de eşlik etti.

     Toplantı sonunda konu hakkında değerlendirme de bulunan Başkan Toksoy, "Özelleştirme nedeniyle geçiş sürecinde vatandaşlarımız da biz de sabırlı davrandık. Fakat bundan sonra sabretme noktasında değiliz. Biz Belediye olarak bu kesintilerle ilgili üzerimize düşen görev ne ise halkımızın daha fazla mağdur olmaması adına yapmaya hazırız. Ayrıca Dörtyollu hemşehrillerimiz bu elektrik kesintileri karşısında muhatap bulamamalarından da şikayetçiler. Bu nedenle sorunların aşılması için yetkili kişilerin alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerini istemekteyiz" dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet