Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hakkari Ateşi İskenderun'a Düştü!!!

Geçtiğimiz hafta Şehit Kazım Şengül Polis Karakolu'na bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan baskında şehit olan 1 polisimizin ardından ikinci kar

Gündem   A+a-

 
Hakkari Ateşi İskenderun’a Düştü!!!
Denizciler’e İkinci Acı!!!
Geçtiğimiz hafta Şehit Kazım Şengül Polis Karakolu’na bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan baskında şehit olan 1 polisimizin ardından ikinci kara haber de Hakkari Çukurca’dan geldi.
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden Jandarma Er 20 yaşındaki Mesut Cengiz'in acı haberi, memleketi İskenderun’daki baba evine kor gibi düştü.
 
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden Jandarma Er 20 yaşındaki Mesut Cengiz'in acı haberi, memleketi İskenderun’daki baba evine kor gibi düştü.
Bekar olan 5 aylık asker Mesut Cengiz'in ilçeye bağlı Denizciler Beldesi Şirinyurt Mahallesi'ndeki evine gelen askerler, baba işçi emeklisi 65 yaşındaki Ahmet Cengiz'e acı haberi verdi. Bu sırada 2 katlı eve Türk Bayrağı asıldı, kapıda bir ambulans da hazır bekledi.
ŞEHİT ANNESİ KOŞARAK GELDİ
Bu sırada dışarıda olan 4 çocuk annesi 60 yaşındaki Sultan Cengiz, evinin önündeki ambulans ve askerleri görünce koşmaya başladı. Koşarken, kalabalığın kendi evinde toplandığı, evinin duvarına da Türk Bayrağı asıldığını fark eden Sultan Cengiz, oğlunun şehit olduğunu anlayıp ağlamaya başladı. Evinin kapısında yere yığılan Cengiz, komşuları tarafından koluna girilerek içeri alındı. Baygınlık geçiren anneye, sağlık ekipleri müdahale etti. Bu arada fenalaşan baba Ahmet Cengiz, ilaç verilerek sakinleştirildi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da eve gelerek amca Emin Cengiz'e başsağlığı dileğinde bulundu. Teröre tepki gösteren amca Cengiz, "Bu çocukların ne günahı vardı" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar