Skip Navigation Links

Hayallerimize Günbe Gün Yaklaşıyoruz

Başkan Seyfi Dingil Açıkladı 3 AY DAHA BEKLİYECEĞİZ BAŞKAN!!!

Gündem   A+a-

 

    İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kurban Bayramında esnaflara gerçekleştirdiği ziyaretinde çok özel açıklamalara yer verdi. 24 saat yaşanan bir kent inşa etmek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “3 ay sonra hak ettiğimizden fazlasını alacağız” dedi.

 

   Hayallerimize Gün ve Gün Yaklaşıyoruz

 

   DSİ (Devlet Su İşleri) yetkililerinin İskenderun Feyezan kanalı için kontrat imzaladığını kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, proje üzerine proje açıkladı. İskenderun Fener Caddesinde bulunan Karayolları için orada ki lojmanı kullananlar için belediye tarafından başka bir yer bulunduğunu ifade eden Seyfi Dingil; “Hayallerimize gün ve gün yaklaşıyoruz. İskenderun’u çok güzel günler bekliyor” dedi.

 

 

   Teleferik İçin Avustralya’dan Firma İskenderun’a Çağrıldı


   Teleferik için Avustralya’dan bir firmanın İskenderun’a çağrıldığını belirten Seyfi Dingil; “Radarın bulunduğu yerlerde seyir yerleri yapılacak. Teleferik için bütün girişimler yapıldı. Proje hazır. İskenderun halkı beklesin ve görsün” şeklinde konuştu.

 

   Aşkarbeyli’ye Suni Göl Müjdesi

 

   Aşkarbeyli mıntıkası içinde Suni Göl projesi hazırlandığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “oraya cennete çevireceğiz. Nostaljik köprüler olacak. Kayık gezintileri olacak. Kademe – kademe şelale olacak” dedi.

 

   Hilton İskenderun İçin Büyük Kazanım Olacak

 

   Öte yandan, yapımına devam edilen İskenderun Hilton Oteli için; “Hilton bitsin. İskenderun’a elbette ki önemli kazanımları olacaktır. İskenderun’a birçok kişi geliyor. Burada otel açmak istediklerini söylüyorlar. Bizler de bunun için yer bakıyoruz” diye konuştu.

 

   Soğukoluk’ta Belediyeye Ait Butik Otel Açacağız!

 

    Ayrıca, Soğukoluk (Güzel Yayla) mevkiinde İskenderun Belediyesine ait bir yer olduğunu da kaydeden Başkan Seyfi Dingil, söz konusu yerde bir butik otel açacaklarını söyledi.

 

   Bizler Kurşun Asker Olmadık

 

   Son olarak, Türkiye’nin etrafının kan gölü olduğunu söyleyen Başkan Seyfi Dingil, şu şekilde konuştu; “ Etrafımız bir kan gölü. Allaha çok şükür ki cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın dış politikada ki maharetleri sayesinde bu kan gölüne girmedik. Bizler kurşun asker olmadık. Allaha şükür ki ekonomimiz de yerinde.”

 

 

 


Hayallerimize Günbe Gün Yaklaşıyoruz  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet