Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Milleti Uyan!

İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen Mehmetçiklerimizin acısının yüreklerde onarılması imkansız yaralara neden

Gündem   A+a-

İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı’na düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen Mehmetçiklerimizin acısının yüreklerde onarılması imkansız yaralara neden olduğunu belirten Ali Bakmaz, saldırının uluslar arası destekli olduğu kanaatinde.

Türk Milleti Uyan!
 

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı’na düzenlenen terörist saldırının uluslar arası destekli olduğunu belirterek, bir kınama yayınladı.
Yayınladığı kınama mesajında, saldırının uluslar arası güçler tarafından organize edildiğinin açık olduğuna vurgu yapan Ali Bıkmaz, saldırı sonucu şehit düşen yedi Mehmetçik’imize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifa dileklerinde bulundu.
Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz açıklamasında şöyle dedi:
“Bir kez daha yüreğimiz paramparça oldu. Uluslar arası şer odakları bir kez daha Türk Milleti’ne karşı hain planlarını uygulamaya başladılar.
Onlarca yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı sürdürülen uluslar arası destekli terör hareketlerine karşı, Türk Milleti’nin sabrı tükenmiştir.
Türk Milleti’nin artık yeni şehit haberlerine tahammülü kalmamıştır.
Uluslar arası arenada dostumuz olduklarını söyleyen ülkelerin, ülkemize, milletimize, bayrağımıza, birliğimize ve bütünlüğümüze karşı onlarca yıldır süren organize komplo ve saldırı harekatlarına karşı tek yürek olmalı ve binlerce yıllık köklü bir millet olduğumuzu göstermeliyiz.
Şehrimizin merkezinde, güvenliğin had safhada olduğu bir askeri bölgeye roket atarla saldıracak kadar yakın olabilen teröristler, böylesi bir saldırıyı asla tek başlarına yapamazlar. Anlaşılan o ki; Yüreğimizi paramparça eden yedi evladımızın şehit olduğu ve bir o kadar da yaralı Mehmetçik’imizin olduğu bir saldırı kesinlikle bir uluslar arası organizasyon ürünüdür.
Dostluk sözcükleriyle ülkemizle barış içinde ilişik kurmak istediklerini ifade edenlerin, asla gerçek dost olmadıkları ve ülkemizde düzenlenen saldırılara verdikleri desteklerle aleni ortadadır.
Türk Milleti Uyan!
Gerçeği görmemize engel olmak isteyen, televizyon ekranları ve gazete sütunlarından barış naraları atanların asla samimi olmadıklarını görmemek için kör olmak lazım.
Sözün bittiği yerde; Baba ocağına, Anaların yüreklerine ateşin düştüğü bir ortamda, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve Türk Milleti’ne başsağlığı diliyoruz. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar