Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeni Görevinizde Başarılar Diliyorum..

Bekir Altan Payas’ın Yeni Kaymakamını Ziyaret Etti

Payas   A+a-

 

    Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas Kaymakamlığına atanan Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.

 

    Amasya Vali Yardımcılığı görevinde iken İç İşleri Bakanlığı’nın 03/09/2014 tarih ve 2014/1032 sayılı kararnamesi ile Payas Kaymakamlığına atanan Hakan Kılınçkaya, Payas ismini atama sonrasında öğrendiğini ifade ederek ilçeye ilk kez geldiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Başkan Altan’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu da ifade eden Kılınçkaya, bütün kurumlarla uyum içerisinde çalışarak Payas’a çok güzel hizmetler yapacaklarını söyledi. Bekir Altan ise, yeni kaymakamın geldiğine çok sevindiğini belirterek “Sayın Kaymakamım, ilçemize hoş geldiniz. Rabbim, hayırlı ve mübarek etsin. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bizler, bir aile olup Payas’ın gelişimi ve değişimi için hep birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum. Rabbim, yolumuzu açık etsin.” diye konuştu.

 

    Kaymakam Hakan Kılınçkaya, 1.sınıf Mülki İdare Amiridir. Evli ve 2 erkek çocuk babası olan Kılınçkaya, İngilizce ve Arapça bilmektedir.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar