Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞKAN SAVAŞ HATAY BÜYÜKŞEHİR DERNEKLER FEDERASYONU’NUN AÇILIŞINI YAPTI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. DR. Lütfü Savaş 17 Eylül Çarşamba günü Hatay Büyükşehir Dernekler federasyonu’nun açılışını yaptı.

Hatay   A+a-

 

     Açılışa başkan Savaş’ın yanı sıra HBB Başkan vekili Serdar Güven, HGC Başkanı Ahmet Yetişen ve çok sayıda sivil toplum örgütü yöneticileri katıldı.

     Hatay Büyükşehir Dernekler federasyonu’nun başkanı Metin Taşçıoğlu açılışta yaptığı konuşmada “Hatay'ımızın birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde olmasını simgeleyen ve amaçlayan sivil toplum örgüt kuruluşudur Hatay'ımızın medeniyetler şehri olduğunu hepimiz biliyoruz bundan dolayıda böyle dernekleri bir araya getirmeyi düşündük umarım başarılı olacağız. Hatayın tüm derneklerine gidip ziyaret edeceğiz iki yüz, iki yüz elli derneği en kısa zamanda toparlayacağız Allah kısmet ederse. şuan en büyük sorunlarımızdan biri yer sıkıntımız ama ben inanıyorum ki bize destek verdiğiniz müddetçe her sonumuzu çözüme kavuşturacağız” dedi.

    Yoğun katılım içerisinde gerçekleşen açılışta Başkan Savaş “federasyonumuzun tüm Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş