Skip Navigation Links

Sigarayı hep birlikte bırakalım..

Hayatınızı karartmayın sigarayı bırakın..

Gündem   A+a-

Hatay Valiliğinden, Sigarayı Bırakma Kampanyası…
Hatay Vali Yardımcısı Yalçın Yılmaz, ‘Sigarayı Bırakma Kampanyası’ ile ilgili İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nde bir basın toplantısı düzenledi. Bir yıl sürecek bir kampanya başlattıklarını kaydeden Vali yardımcısı Yılmaz, medyadan da yardım istedikleri bu kampanyanın Hatay’dan tüm Türkiye’ye yayılacağını söyledi.
Sigarayı Bırakma Kampanyasından Öte, Bir Yasayı Uygulama Kampanyası!
Toplantıda, sigaraya karşı yürütülen yasal bir sürecin başlatıldığını dile getiren Yılmaz; “Sigaraya karşı yürütülen yasal süreç, 19 Temmuz’da sona erecek. Sigarayı bırakma kampanyamızla ilgili olarak çıkartılan bu yasa ile ilgili Tütün Kurulumuz çeşitli çalışmalar yapmaktadırlar. Biz kampanyamızı çarpıcı şekilde nasıl durdurabiliriz diye arkadaşlarımızla proje üretmeye karar verdik. Ve ‘Siz Hayatınızı Karatmayın Biz Sayfamızı Karartırız’ şeklinde bir proje ortaya koyduk.
Bu kampanyayı, ilk olarak Hatay’da başlatmak istedik. Böylelikle Hatay’da bulunan bütün medya kuruluşları, bizlerin verdiği bir gün içerisinde gazete sayfalarının yarısını ya da tamamını karartarak toplumumuzun ortak duygularını yansıtacaklardır. Bu kampanyamız bir yıl sürecektir. Kampanyamız ilerleyen günlerde kara sayfa yerine siyah kurdele şeklinde de toplumumuza yansıyacaktır.
Daha sonra Hatay’da başlatmış olduğumuz bu kampanyamız Türkiye’nin her yerine yansıyacak ve bizim göndermiş olduğumuz çeşitli bilgilerle birlikte Türkiye’de bulunan yerel ve ulusal basında aynı anda gazete ve TV’lerde kara sayfa şeklinde çıkacak faylar ve görüntülerle birlikte toplumumuza mesajımızı en çarpıcı şekilde duyurmuş olacağız. Bu nihayetinde, sigarayı bırakma kampanyasından öte bir yasayı uygulama kampanyasıdır” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet