Skip Navigation Links

Dörtyol'a Şehit Ateşi Düştü

Cudi Dağında Şehit Olan Özel Harekat Polisi Kadir Can'ın Hatay'ın Dörtyol İlçesindeki Ana Ocağına Acı Haber Kor Gibi Düştü.

Gündem   A+a-

 
Dörtyol’a Şehit Ateşi Düştü
 
Cudi Dağında Şehit Olan Özel Harekat Polisi Kadir Can’ın Hatay’ın Dörtyol İlçesindeki Ana Ocağına Acı Haber Kor Gibi Düştü.
Şırnak’ta Cüdi dağında terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon sırasında şehit düşen 21 yıllık Özel Harekat Polisi Kadir Can’ın Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki ana ocağına acı haber kor gibi düştü.
Cüdi dağında teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında beş arkadaşıyla beraber şehit düşen Özel Harekat Polisi Kadir Can’ın (46) Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki evine ateş düştü.
Oğullarının şehit olduğu haberini Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç/tan haber alan şehit annesi Merdane Can sinir krizleri geçirdi. Türk bayraklarıyla donatılan şehit evine gelen acı haber Dörtyol halkını ve Can ailesini perişan etti. Evli iki çocuk babası olan 21 yıllık Özel Harekat Polisi olan Kadir Can’ın daha önce de Güneydoğuda Terörle Mücadelede üstün hizmetler verdiğini söyleyen kardeşi, Hilmi Can en son geçen hafta telefonla görüştüklerini belirterek “Acı haberi Emniyet yetkililerinden aldık, söyleyecek fazla bir şey yok Vatan sağ olsun” dedi.
Acılı anne Merdane Can ve aile yakınları ise “Artık analar ağlamasın ben yavrumu nasıl mezara koyarım” diyerek feryat etti.
Dörtyol Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz cenaze evine gelerek şehit yakınlarına başsağlığı dileyerek şehit eşinin cenazenin Antalya’ya defnedilmesini istediğini ve cenazenin Antalya Kepez’de toprağa verileceğini söyledi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet