Skip Navigation Links

Dayanışmanın en güzel örneği..

DÖRTYOL GENÇLER BİRLİĞİ SPOR BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLİYOR

Spor   A+a-

 

    Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Dörtyol Gençlerbirliği Spor Kulübü Nevşehir İli Avanos İlçesinde Avrasya Otel’de gerçekleştirdikleri kampın ardından 44 Malatya Sporla yaptıkları hazırlık maçını da 1-0 kazanarak moral yüklü bir şekilde İlçeye döndü.

    Takımın BAL’da büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Dağlıoğlu Et Market’in sahibi Metin Dağlıoğlu’da takıma koyun keserek Mangal Ocak Başında bir ziyafet çekti.

    Takım Yönetimi ve oyuncularının tam kadro iştirak ettiği yemekte bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Rıza Günaydın; “Ağustos ayında Bal Liginden çekilmek, Takımı talep eden bir kulübe satmak yada Kulübü fes etmek gibi alternatifler üzerinde yönetim olarak görüşmelerde bulunuyorduk. Yönetimimizi oluşturan Dörtyol’un fedakar ve spora gönül vermiş insanlarıyla bu güne kadar elimizi taşın altına koyup bu günlere geldik. Ama bundan ötesi yönetimin taşıyamayacağı bir yük.” dedi.

    Dörtyol Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Günaydın bir gurup sporseverin fedakarlığı sayesinde bu gün Dörtyol Gençlerbirliği Sporun Bal liginde yoluna devam edebildiğini de belirterek; “Bu zor zamanlarımızda isimlerini ileriki günlerde açıklayacağımız birkaç sporsever bizlerin desteğine koştu. Dörtyol’daki sporun gelişmesi ve Dörtyol’un adının sportif faaliyetlerde duyulmasını sağlayan bu insanlara tüm Dörtyol olarak minnet borçluyuz.

    Dörtyol Gençlerbirliği sadece bir Spor Kulübü değildir. Dörtyol’un narenciyesi ile İlk Kurşun’un Dörtyol’da atıldığını gittiği her maçta duyuran, ilçenin tarihi, kültürel ve sosyal değerlerini tanıtan bir tanıtım elçisidir.

    Sayın Av. Mustafa Özbolat’ın verdiği önergeyle Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi son birleşiminde başarılı olan Amatör takımlara maddi destek ve mahallerde gençleri spora teşvik edecek alanlar yapması önerisi oybirliği ile kabul edilmiştir. Kendisine de ayrıca bu konuyu Büyükşehre taşımış olmasından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

    Gençlerbirliği Spor Kulübü bölgemiz işadamları ve sanayi kuruluşlarından da destek bekliyor.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet