Skip Navigation Links

HBB ZABITA EKİPLERİ GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, şehrimizde vatandaşlarımızın güven içerisinde sağlıklı bir ortamda alışverişini yapabilmesi,

Hatay   A+a-

gezmesi ve sağlıklı gıdalar tüketebilmesi adına gece gündüz demeden gerekli denetimleri yapıyor. Zabıta birimlerinin yaptığı denetimlerde kurallara uymayanlara gerekli uyarılar yapılıp, kurallara uyan işletmelere teşekkür edildi.

 

     Güzel şehrimizin dokusunu korumak, çevreye duyarlı olmak ve hemşerilerimizin huzurunu sürekli kılmak adına çalışan HBB Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Büyükşehir Belediyesine ait mezbahane tesisini yerinde inceleyerek gerekli raporları hazırlamıştır. Bunun yanında seyyar satıcıların izinsiz satış yaptıkları yerlerden uzaklaştırılıp semt pazarlarına sevki sağlanmış olup, Sorumluluk alanında yer alan ana cadde, bulvar, kavşak ve ilçeleri birbirine bağlayan yollar üzerinde görülen olumsuzluklar giderilerek trafiğin akışı sağlanmıştır.

 

    Büyük bir hassasiyetle çalışmalarına devam eden Zabıta Daire Başkanlığı Samandağ deniz sahilinde plajı izinsiz işgal eden işletme ve şahıslarla ilgili çalışma yaptı. Zabıta daire başkanlığımız Samandağ'da ruhsatsız çalıştığı tespit edilen bir müesseseyle ilgili Ruhsat Müdürlüğüyle ortak bir çalışma başlattı. Antakya ilçesinde fırın bacasından çıkan islerin çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı denetime çıkılan fırınların incelemesi Gıda Mühendisimiz tarafından da yapılmış olup zabıta ekiplerimiz tarafından idari para cezası işlemi uygulanmıştır.

 



Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet