Skip Navigation Links

Azim ve Başarının Ödülü “ANIL KUYUMCULUK”

Yaşı 24 olan Anıl Gümüş, azim ve başarısı ile Türkiye’nin en genç ve en başarılı kuyumcusu olarak gösteriliyor.

Ekonomi   A+a-

 

    14 yaşında Kuyumculuk mesleğine başlayan Anıl Gümüş, 10 yıl boyunca gösterdiği azmin ve başarının ödülü olarak İskenderun’da Anıl Kuyumculuğu marka yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

    Ben İşime Aşığım

     İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmek için en iyi yerlere gelmeyi amaç edindiğini söyleyen Anıl Kuyumculuk İşletmecisi Anıl Gümüş; “ben işime âşık bir insanım. 14 yaşından bu yana kuyumculuk mesleğinin her kademisin de çalıştım. Küçüklüğümden bu yana hayalim olan mesleği icra ediyorum. Ve şu an çizdiğim hedef doğrultusunda kendimi başarılı görüyorum. Ama benim daha büyük hedeflerim var. Daha da ileriye gitmeyi ümit ediyorum” dedi.

      Uzun Vadeli Yatırım İçin Altına Yönelin

   Altın fiyatları ile ilgili bilgi verip yatırımcılara da seslenen Genç İşadamı Anıl Gümüş; “Altının fiyatı 88 lira civarında. Uzun vade de altına yatırım yapmak isteyen halkımıza altının yükselebileceğini söyleyebilirim. Altına yatırım için kısa vadeli düşünenlerin uzun vadeli yatırım yapması kendileri için büyük bir şanstır” şeklinde konuştu.

    Aradığınız Saatler Anıl Kuyumculukta

    Bay ve bayan saat koleksiyonu ile de müşteri memnuniyetinde sınır tanımayan Anıl Gümüş; “saatte ayrı bir teferruattır. Saat koleksiyonumuz da fiyatlar 200 TL’den başlıyor. Bilhassa bayanlar için eşi ve benzeri zor bulunan modellerimiz mevcuttur. Saatlere karşı ilgisi olan herkesi Anıl Kuyumculuğa davet ediyorum” dedi. Anıl Kuyumculuk, İskenderun Namık Kemal Caddesi Çok Katlı Otopark altında hizmet veriyor.

 


Azim ve Başarının Ödülü “ANIL KUYUMCULUK” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet