Skip Navigation Links

DÖRTYOL ‘UN ZENGİNLİKLERİ HATAY’A TAŞINDI

Dörtyol’un zenginlikleri “Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri” etkinleri kapsamında Hatay’a taşındı.

Kültür Sanat   A+a-

 

3-6 Eylül tarihleri arasında Antakya Lisesi Bahçesinde devam edecek olan ”Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri” etkinliklerine katılan Dörtyol Belediyesi,ilçenin zengin gıda ve tarım ürünlerini Antakya’ya taşıdı.

17 Akdeniz Ülkesinin mutfak şeflerinin katıldığı etkinlikte,Dörtyol Belediyesinin açmış olduğu stantta,Dörtyol’a özgü zengin yemek çeşitleri sergilenerek misafirlere ikram edildi.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Dörtyol Belediyesi standında; Toğga,Börek çorbası,Ekşili çorba,kıymalı kömbe,nohutlu içli köfte,turunç reçeli,çörek,mantı ,limon ,portakal,mandalina ve limonata çeşitleri Antakya Halkı tarafından adeta kapışıldı.

Dörtyol zenginliklerini Hatay’a taşıyan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,etkinliğe ailesiyle katılarak,ziyaretçilerle birebir ilgilenmesi gözlerden kaçmadı. Stantta Dörtyol’un zengin gıda ve tarım ürünlerinin sergilenmesinin yanında Dörtyol’un milli mücadeledeki tarihi yerini vurgulayan ve “İlk Kurşun” anıtını resmeden tarihi figürleri standa taşıması ziyaretçiler tarafından takdirle karşılandı.

Dörtyol Belediyesi ,zengin ürün çeşitleri ve hizmet ekibiyle , 6 Eylüle kadar devam edecek olan “Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri”ndeki haklı yerini ,almaya devam ediyor.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet