Skip Navigation Links

Bu konuda netiz, içiniz rahat olsun

Arsuz Belediye Meclisi toplandı

Arsuz   A+a-

 

    Arsuz Belediye Meclisi, bir aylık tatilin ardından Eylül ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında Nardüzü Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantının divan kâtipliğini ise Ramazan Kiraz ile Corc Turan yaptı.

     Yoklama yapılması ve mazeretlerin okunup - oylanmasının ardından gündem dışı konuşmalarda söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Canan Karaciğer, Karaağaç ve Nardüzü’ndeki spor tesislerine demokrasi şehitleri Ali İsmail Korkmaz ve Abdullah Cömert’in adının verilmesinden rahatsızlık duyan bazı kulüp yöneticileri olduğunu belirterek, yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi. Konuşmasında zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamayarak, duygu yüklü bir konuşma yapan Karaciğer, henüz tabelası bile asılmayan isimlerin indirilmesine de asla izin vermeyeceğini söylerken, meclis üyeleri tarafından da alkışlandı.

     Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise belediyeye böyle bir şikâyet veya talebin yapılmadığını belirtirken, “Toplumun selameti için hayatlarını kaybetmiş yavrularımızın isimlerini tartıştırmayız. Bu konuda netiz, içiniz rahat olsun” diyerek, gündem maddelerine geçti.

     Meclisin birinci maddesi atamaların bilgilendirilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi kapsamında Hüseyin Yangın’ın Özel Kalem Müdürlüğü görevinin İçişleri Bakanlığı’nca onaylandığı açıklandı.

     Tatil günlerinde çalışma ruhsat harcı ile ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifiyle, vergi ve harçların gruplara ayrılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken, içkili yer bölge tespiti ile ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi de oybirliğiyle kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısının ise 8 Eylül Pazartesi günü yapılması kararlaştırıldı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet