Skip Navigation Links

Şoförler Odası Başkanı Akın; 'Düzenlemede Geç Kalınmıştır!'

MKÜ, İskenderun Kampusunun faaliyete geçmesi ile trafik yoğunluğu artan E-91 karayolu kavşağı, alışveriş merkezinin açılması ile daha da içinden çıkıl

Gündem   A+a-

MKÜ, İskenderun Kampusunun faaliyete geçmesi ile trafik yoğunluğu artan E-91 karayolu kavşağı, alışveriş merkezinin açılması ile daha da içinden çıkılamaz bir hal aldı. 2010-2011 Eğitim ve öğretim yılının başlaması, yılsonunda açılışı yapılması beklenen Adliye Sarayının da faaliyete geçmesi ile daha da yoğunlaşacak olan AVM Kavşağı tehlike sinyalleri veriyor.
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in kavşak üzerinde bir düzenleme yapılacağını açıklaması ise İskenderun kamuoyunu tatmin etmedi.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız İlçe Trafik Komisyonu üyesi İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, kavşağın şu ana kadar yapılmayan düzenlemesinde geç kalındığını düşündüğünü ifade ederek; “Alışveriş mağazası önünde yaşanan trafik yoğunluğunu uzun zamandan beri çözmek anlamında düşünmekte ve kendi aramızda görüşmekteyiz. Bende bir vatandaş ve esnaf olarak söz konusu noktanın bir an önce sorun olmaktan çıkartılmasını istiyorum. Benim şahsi düşüncem oradaki çözümün, kavşak üzerinde yapılacak Batçık diye tabir edilen alttan geçiş veya transit geçecek araçlar için üst geçit yapılmasıdır. Bunun haricindeki yapılacak çizgi, adacık, işaret lambaları gibi önlemler konuya kesin çözüm getiremez. Yer işaretleri de bu konuya çözüm getirmez” diye konuştu.
Kurallara uymayan sürücülerin yoğunlukta olduğunu, günümüzde trafikte karmaşanın beraberinde trafik kazalarını getireceği endişesini de taşıdığının altını çizen Akın, şu ana kadar çok ciddi bir trafik kazasının yaşanmamasının da herkes için bir şans olduğunu dile getirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet