Skip Navigation Links

Prime Mall, Prıme Card İle Kazandırıyor

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, kısa süre önce hayata geçirdiği alışveriş kartı 'Prime Card' ile muhteşem hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

Gündem   A+a-


 
 
 
Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, kısa süre önce hayata geçirdiği alışveriş kartı ‘Prime Card’ ile muhteşem hediyeler dağıtmaya devam ediyor.
 
Çeyiz Kampanyası adı altında düzenlenen ve 29 Ağustos tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Prime Mall müşterileri, alışverişleri karşılığında bugüne kadar yüzlerce değerli hediye kazandı. Prime Card’a olan ilgi yoğunlaşınca, alışveriş merkezi müşterilerini kuyrukta bekletmemek için online başvuru almaya başladı.
 
Prime Mall, müşterilerine özel çıkardığı akıllı alışveriş kartı ‘Prime Card’ ile hediye kazandırmaya devam ediyor. Prime Card sahipleri, 29 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak Çeyiz Kampanyası ile plaj havlusundan porselen yemek takımına, çamaşır makinesinden I Phone 4 cep telefonuna kadar birbirinden cazip hediyeleri, alışverişleri karşılığında topladıkları puanlar ile kazanıyorlar. Alışveriş merkezi yetkilileri, kampanyaya gösterilen ilgide patlama yaşandığını belirterek, sadece son bir hafta içinde alışveriş puanları ile büyük hediye kazanan müşterileri ve kazandıkları hediyeleri şöyle açıkladılar:
 
Alaattin Özden; 2 adet birden Samsung LCD Televizyon
Filiz Boyacı; Samsung Çamaşır Makinesi
İbrahim Halil Çetin; Apple I Phone 4
Mehmet Mahsun Bilgiç; Apple I Phone 4
 
Kampanyanın büyük hediyeleri olan Apple I Phone 4 cep telefonu kazanan İbrahim Halil Çetin ve Mehmet Mahsun Bilgiç isimli müşteriler, hediyelerini teslim alırken yaptıkları açıklamada, “Önceden alışveriş için Adana’ya veya diğer şehirlere giderdik, ancak şimdi her ihtiyacımızı Prime Mall’dan karşıladığımız gibi, alışverişimiz ile topladığımız puanlarla değeri yüksek ürünleri hediye olarak kazanıyoruz” dediler.
 
Kampanyaya olan ilginin yoğunlaşması ile Prime Card’ları yetiştirmekte zorlanan alışveriş merkezi, müşterilerini bekletmemek için online başvuru da almaya başladı. Müşteriler, http://www.primemalliskenderun.com/ adresinden online başvuru yaptıktan sonra, adlarına düzenlenmiş Prime Card’larını Prime Mall danışma bankosundan beklemeden teslim alabiliyorlar. Üstelik online başvurularda, Prime Card’ların içine 5 TL değerinde parapuan önceden yüklenmiş olarak müşteriye teslim ediliyor. Alışveriş merkezi yetkilileri, bu uygulamanın Türkiye’de bir ilk olduğunu ve İskenderun’lulara en iyi hizmeti sunmak adına alışverişte çığır açacaklarını söylediler.
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet