Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Bayram Mesajı Yayınladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Gündem   A+a-

 

     Başkan Seyfi Dingil mesajında; Kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en ileri düzeye ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını belirtti.

     Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti.

     “Bayramlarımız, halkımızın birlik ve dayanışmasında sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesinde, milletçe ortak sevinçler yaşadığımız ve paylaştığımız müstesna günlerdir.

    Bayramları fırsat bilerek sevginin, insanlığın ve kardeşliğin yüksek değerlerine hep birlikte ulaşalım. Kültürümüzün köklü geleneklerini ve değerlerini bütün canlılığıyla yaşayalım.

    Güzel kentimiz İskenderun’da bir bayramı daha huzur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize ve tüm insanlık âlemine kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, değerli İskenderunlu hemşerilerimin bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım .”

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar