Skip Navigation Links

Bu Plaja Sahip Çıkalım

Burnaz Plajı

Gündem   A+a-


Burnaz Plajı
Dünyanın en iyi kumuna sahip 3. plaj olan Burnaz Yapılacak santralle yok edilecek
Burnaz Plajı , sadece Erzin'e değil yakın çevredeki pek çok yerleşim birimindeki insanımıza şuan için günübirlik olarak hizmet vermektedir. Sahili 6 km. uzunluğunda ve 1 km. genişliğinde, eşine az rastlanır bir kumsal alana sahiptir. Kamping alanı olarak ve günübirlik turizm alanı olarak halkın hizmetine sunulması için daha önceden imar çalışmaları tamamlanmıştı.
Burnaz plajı harika doğası ve eşsiz kumulları ile bölgemizin çok değerli bir alanını oluşturmaktadır. Belki İskenderun’a bu kadar yakın olmasına rağmen henüz bu plajı görmemiş olabilirsiniz, ama Temmuz ayı içinde Avusturya’dan Burnaz Plajına sörf yapmak için gelen Nadia - Dominik ve Sonya – Antony çifti konakladıkları plaj için ne diyor;
“ Burnaz plajı eşine az rastlanır güzellikte ve Sörf yapmaya çok elverişli bir yer. Bir sonra ki gelişimizde turizme kazandırılmış olarak görmek isteriz. Burada 4 gün bizi konuk eden Burnaz’lılara teşekkür ederiz. Mutlu bir şekilde Avusturya’ya döneceğiz ve sizleri, bölgenizi dostlarımıza anlatacağız” diyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet