Skip Navigation Links

Arsuz’da Görkemli Açılış Hizmetten BIKMAZ

Arsuz İlçesinde hizmete başlayan Bıkmaz Restoran görkemli bir şekilde açılışını gerçekleştirdi.

Ekonomi   A+a-

 

   Arsuz’un Akdeniz mahallesinde törenle gerçekleşen açılışa CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Emniyet Müdürü Süleyman Coşkun ve bölge işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

    Protokol Gıpta İle Baktı

   Bölge’de 5 yıldızlı Restoran olma özelliğini taşıyan Bıkmaz Restoran’ın açılışına kurban kesimi ile başlanırken dualar edildi. Kurdele kesiminde konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Bıkmaz restoranın adı gibi hizmetten bıkmayacağını söyledi.

Arsuz bölgesine yaptığı yatırımdan ötürü Bıkmaz Restoran İşletmecisi Nurettin Bıkmaz’ a teşekkür eden CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ise işyerinin Hatay halkı için hayırlara vesile getirmesini diledi. Konuşmalarında Arsuz’un yeni ilçe olduğuna vurgu yaparak yapılan her yatırıma destek olunduğunu ifade eden Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal; “işletmecileri Arsuz’a davet ediyorum. Arsuz her türlü yatırıma açık. Çünkü Arsuz’un güzel ve büyük bir geleceği var. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızın da İlçemizden desteğini esirgememesini temenni ediyorum. Bu işletmenin Arsuz’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Son olarak konuşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise; “öncelikle ben işletme sahibi Nurettin Bıkmaz’a ilçemize ulusal ve uluslar arası bir boyutta işletme kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Gerçekten Bıkmaz Restoran çok klas bir işletme ve ilçemizin standartlarına uygun. Bu tür işletmelerin ilçemiz de kurulması bizleri sevindiriyor. Bölge yatırımcılarını Turizm sektörüne paralel olacak şekilde ilçemize bekliyoruz” şeklinde konuştu. Sona eren konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdele kesimi ile Arsuz Bıkmaz Restoran Akdeniz Mahallesinde hizmete açıldı. Bıkmaz Restoranı gezen protokol mensupları memnuniyetlerini dile getirerek iş yeri çalışanlarına da başarılar dilediler.

  

    Öte yandan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile bölgenin tanınan iş adamları iftarlarını Bıkmaz Restoran’da açtılar. Kokteyl ile devam eden açılışta açılış gününe özel tüm davetlilere ikramlarda bulunuldu. Bölgenin tanınan mimarı Ahmet Anıl tarafından konsepti hazırlanan Bıkmaz Restoran, bünyesinde bulundurduğu kasap, fırın, VİP salon, açık salon, kapalı salon, çocuk parkı ile de bölge de bir ilk oldu. Bıkmaz Restoran’ın işletmeciliğini bölgenin sevilen ismi Nurettin Bıkmaz yapıyor.

 

 



Arsuz’da Görkemli Açılış  Hizmetten BIKMAZ  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet