Skip Navigation Links

'AK Parti'nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor'

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünyanın örnek aldığını belirtti.

Gündem   A+a-

 
AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar:
“AK Parti’nin Yaptığı Projeleri Tüm Dünya Örnek Alıyor”
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti’nin yaptığı projeleri tüm dünyanın örnek aldığını belirtti.
Karasayar, İskenderun’a bağlı, Avcılar suyu, Höyük, Karagöz, Hacı Ahmetli ve Beyköy’ü ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.
Karasayar, yağmur çamur demeden tüm köyleri ve mahalleleri dolaştıklarını belirterek, ”Sadece seçim zamanı değil, gördüğünüz gibi her zaman halkın arasındayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor çözüm yolları sunuyoruz. Biz halkın partiyiz. Gücümüzü halktan alıyoruz. Bu aziz millet hizmetin en güzelini hak ediyor” dedi.
Karasayar, ”Teşkilatımızla birlikte köyleriyle, mahalleleriyle tüm Hatay’ı dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmek için caba sarf ediyoruz.
 
Eğitimde, ekonomide, sağlıkta, tarımda hükümetimiz döneminde gerçekleşen icraatlarımız halkımızla istişare edilerek hayata geçirilmiştir. Halkımız bu nedenle AK Partiyi bu kadar çok sahiplendi ve icraatlarını benimsedi."şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı D.r Uğur Feriz ise halka hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, ”Halkımız artık her şeyi görüyor, biliyor, takip ediyor. Boş laflara kulak asmıyor. Biz laf değil icraat üretiyoruz. AK Partinin milletin partisidir. Yönünü halk çizer. Bizlerde bu halkın hizmetkarlarıyız” dedi.
Köy muhtarları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti Hükümeti sayesinde köylere önemli hizmetlerin getirildiğini söylediler.
Ziyaretlere AK Parti İl Genel Meclis üyesi Emin Dönmez ile çok sayıda partili de katıldı.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet