Skip Navigation Links

“BEN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan Hakkında ki İddialara Net Açıklama;“BEN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”dedi.

Payas   A+a-

 

    İSDEMİR’ de yetki mücadelesi veren Türk Metal Sendikası ile Çelik İş Sendikası arasında ki Bekir Altan anlaşmazlığına son nokta Başbakanlık İletişim Merkezinden (BİMER) geldi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül ile birlikte el kaldırması ve Çelik İş Sendikası tarafında olduğunu gösteren fotoğraflar ile haberlere karşın, BİMER’ e yapılan şikayet üzerine Başkan Altan savunmasında;

     “İşçilerin Kararlarına Saygılıyız”

    “15 yıldan bu yana belediye başkanıyım. Payas’ta yaşayan herkesle sürekli görüşme imkanına sahibim. Sendika konusu beni ilgilendirmez. İşçilerin kararına saygı duyuyorum. Ben herkesin belediye başkanıyım” dedi. BİMER tarafından yapılan inceleme doğrultusunda Payas Belediye Başkanı Bekir Altan savunmasında tam olarak şu ifadelere yer verdi; “iddiaları kabul etmiyorum. Yaklaşık 15 yıldır belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Dolayısıyla Payas’ta yaşayan herkesle sürekli görüşme imkanına sahibim. Sendika konusu bizi ilgilendirmiyor. Bu konuda işçilerin kararlarına saygılıyız. Sendika konusunda kimseyi aramadım ve baskı yapmadım. Bu konuda herhangi bir teklifte bulunmadım. İlgililer hakkında hukuki yönde hakkımı arayacağım”

    Metin Önde Açıklamayı Sosyal Paylaşım Sitesinde Yayımladı…

    Türk Metal Sendikalı bazı işçiler de Türk Metal Sendikası Bölge Sorumlusu Metin Önde’nin sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden açıklamayı yayımlayarak; “Payas Belediyemizin Başkanı Sayın Bekir ALTAN beyin görevli Bakanlık Personelinin ve Kaymakamımız İrfan DEMİRÖZ beyefendinin huzurunda, kendi HÜR ve ÖZGÜR iradesiyle verdikleri beyan aşağıdaki gibidir” açıklamasına yer verdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet