Skip Navigation Links

Bekleyin ve Arsuz’u Görün

Her yıl geleneksel olarak Arsuz ilçesinde açılan ve yaz sezon boyunca binlerce kişiyi ağırlayan ‘Arsuz Fuar Alanı’ Belediye Başkanı Nazım Culha’nın ka

Ekonomi   A+a-

 

    Yıllardır devam eden geleneksel Arsuz fuarını yeni bir çehre ve yeni bir yüzle faaliyete geçirdiklerini açıklayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, tüm Arsuz halkını fuar alanına davet ederek “esnaflarımıza destek olalım” dedi.

         Arsuz’da Esnafın Yüzü Gülüyor…

     Fuar alanında esnafları ziyaret ettiğini ve sezonun tam anlamıyla başlamamasına rağmen esnafın yüzünün güldüğünü hatırlatan Başkan Culha; “Fuar alanında bulunan esnafımızı dolaştık. Gördük ki esnafımızın yüzü gülüyor. Sezon tam anlamıyla başlamamasına rağmen esnafımız işlerin iyi gittiğini söylüyor. Bu esnafımızın mutluluğu bizi de sevindiriyor. Bu bizleri de mutlu etti. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha modern bir vizyonla yapılması için çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

 

           Büyük Projelerin Altına İmza Atacağız…

     Arsuz fuar alanının bundan sonra ki süreçte başka bir yerde yapılacağı söylentilerine karşında konuşan Başkan Culha; “Çok kısa süre evvel görevi devr aldık. Ve bu kısa süre içerisinde radikal kararlar alıp proje değişikliği yoluna gitmedik. Acil olarak yapılması gerekenlerin üzerinde yoğunlaştık fuarımızı biraz revize ederek daha emniyetli bir şekilde açılışını gerçekleştirdik. Nasıl projeler üretilecek neler geliştireceğiz şimdiden söylemek mümkün değil. Biliyorsunuz ki yeni bir beldeyiz. Yapılanma sürecimiz var. Bu süreç tamamlandıktan sonra daha büyük projelerin altına imza atacağız” dedi.

    Bekleyin ve Arsuz’u Görün

Arsuz İlçesinde yeni bir yapılanma olduğunu ve halkından sabır istediğini sözlerine ekleyen Başkan Nazım Culha; “ Halkımızdan ilgi bekliyoruz. Esnafımıza destek bekliyoruz. İlçe belediyemizden ötürü aksaklıklarımız olabilir. Halkımızdan biraz sabır talep ediyoruz. İnşallah kısa süre sonra herkes arzu ettiği Arsuz’u görecektir” dedi. Fuar alanında ki halk ve esnaf Başkan Culha’ya yoğun ilgi gösterisinde bulunurken Başkan Culha’da kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen çocuklara yakın ilgi gösterdi.

 

 

Bekleyin ve Arsuz’u Görün videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet