Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay emniyetinde şok değişiklik

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz Yolcu il Merkezine alınırken İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel İl Emniyet Müdür yardımcılığına terfi ett

Gündem   A+a-

Hatay emniyetinde şok değişiklik

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz Yolcu il Merkezine alınırken İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel İl Emniyet Müdür yardımcılığına terfi ettirilerek İskenderun, Dörtyol ve Erzin ilçelerinin koordine Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.
Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü görevini yürüten Mustafa Yavuz Yolcu Hatay il merkezine alındı .Yerine ise İskenderun Emniyet Müdür yardımcısı Numan Şahapoğlu atandı. Numan şahapoğlun’dan boşalan İskenderun Emniyet Müdür yarımcılığı görevine ise Gaziantep’ten Terörle Mücadele uzmanı Kamil Yıldızkaya atandı.
Yusuf Cinel ödüllendirildi
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ise Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanarak İskenderun, Dörtyol ve Erzin ilçelerinin koordine Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Merkezi görev yeri İskenderun olan Cinel Amanos dağlarına sırtı bulunan ve son aylarda terör olaylarıyla gündemden düşmeyen üç strajetik ilçenin emniyet Müdürlüğünü yapacak.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş