Skip Navigation Links

İskenderun İGC ile Büyüdü..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti 48'nci kuruluş yıl dönümünü meslektaşları ve protokol üyeleri ile birlikte kutladı.

Gündem   A+a-

 
iles/image/igc%20B.jpg" /> 
İskenderun İGC ile Büyüdü..
 
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti 48’nci kuruluş yıl dönümünü meslektaşları ve protokol üyeleri ile birlikte kutladı.
Yarım Asır’a yakın bir süredir hizmet veren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, toplumun sorunlarını, mutluluklarını, bölgede gelişen olayları, yatırımları ve bölgenin gelişme sürecini her zaman yakından takip eden, duyarlı gazetecilerin bulunduğu bir çatı olarak önemli bir misyonu yerine getiriyor.
İGC Binasında düzenlenen kokteyle İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri Uğur Fırat, Ahmet Dönmez, Sabahattin Uygun, CHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat Mevlüt Dudu, BBP Hatay milletvekili adayı Halil Akkaya, Bağımsız Hatay Milletvekili Adayı Melih Sürmeli, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı.
İGC Başkanı Şehmuz Aslan, 48 yıldır İskenderun basını ile toplumu doğru ve tarafsız bilgilendirdiklerini belirterek, “Gazetenin yeri ayrı. Haberleri gazeteden okumak gündemi gazetelerden takip etmek her zaman daha keyifli. Bu nedenle gazeteci arkadaşlarımızın emeklerine saygı duyuyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, yerel basının çok önemli olduğunu söyledi ve teknolojinin hızla geliştiğini ve haber ağlarının da çok genişlediğini belirterek, “Basında çıkan haberleri takip ediyoruz. Şehrimizde yerel basın gerçekten özverili bir şekilde görev yapıyor. Bu bağlamda gazetecilere bir müjdeli haberi de vermek istiyorum, Abonelikleri yeniliyoruz” diyerek basına destek vereceği mesajını yeniledi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, basının toplumun ortak sesi olduğunu, İskenderun basının ise çok özverili bir şekilde görev yaptığını vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti….
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet