Skip Navigation Links

Hayırlı Olsun...

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hüsnü Salih Güder, Başkan Toksoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Gündem   A+a-

     Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade ederek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü olarak bizleri ziyaretinizden dolayı onur duyduk, Sayın Rektörümüz, göreve geldiğiniz günden bu yana Dörtyol’a göstermiş olduğunuz hassasiyetlerinizi biliyoruz, Meslek Yüksek Okulu ve Teknoloji Fakültesinin faaliyet göstermesi açısından göstermiş olduğunuz gayretlerinizive çabalarınızı yakından takip ediyoruz. Dörtyol’a göstermiş olduğunuz ilginizden ve çalışmalarınızdan dolayı Dörtyol halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.”

    Başkan Toksoy’un konuşmasının ardından Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise “Kuzuculu Belediye Başkanlığı sırasında kıymetli çalışmalarıyla gerek halkına ve beldesinde bulunan Dörtyol Meslek Üniversitesine çok önemli katkıda bulunan Başkanımızı yeni tebrik etmek üzere ziyaret etmekteyim, Değerli başkanımızın edinmiş olduğu tecrübelerle özelikle insan yetişme alanında çok mütehassıs yönüne sahip olduğu yönünü biliyorum. Bu bakımdan halkına en iyi hizmeti sunacağına inanıyorum. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

    Başkan Toksoy ziyaret anısında Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörüne fincan takımı ve geçmişten geleceğe Osmanlı kitabını ziyaret anısına hediye etti.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet