Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Projelerle ilgili çalışmalar sürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un katma değerinin ve yaşam standardının yükseltileceğini söyledi

Gündem   A+a-

 
    Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şubesi yönetimi ve İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 
     Ziyarette konuşan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun Şube Başkanı Kazım Çakır, “Görevinizde başarılar diliyoruz. Bizim size bir katkımız olacaksa yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah yardımcınız olsun. Şu çok kısa dönemde bize verdiğiniz mesaj için de sizi ayrıca kutluyoruz. Atatürk büstümüzün tekrar boyanması ve eski haline getirilmesi kentimize yakışır. Bu ilk icraatınızdan dolayı yönetim olarak sizi kutluyoruz” dedi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaağaç Asri Mezarlığında bulunan Şehitlik’te bakım çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Projeler çok. Projelerle ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnsanlarımızın yaşam standardını, bu kentin katma değerini yükselteceğiz. Bunları hep beraber yapacağız” diye konuştu.
 
    İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri de, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ziyarette bulundu.
 
     Ziyarette yaptığı konuşmasında, yeni yönetimin oluştuğunu belirten İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Ziyaretlerde, karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar