Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gazeteciliği 8. Gün Haber Grubunda ÖĞRENDİLER…

İskenderun Hürriyet İlkokulu 2 – M sınıfı öğrencileri 8. Gün Haber Grubunu ziyaret ederek ‘Gazetecilik’ mesleğini öğrendiler.

Medya   A+a-


İskenderun Hürriyet İlkokulu 2 – M sınıfı... paylaşan: 8gunhaber

 

   8. Gün Haber Grubu İmtiyaz Sahibi Gökhan Gökpınar’ın ağırladığı minik öğrencilere öğretmenleri ile anne ve babaları da eşlik ettiler.

    Gökpınar’ı Terleten Sorular…

     Hürriyet İlkokulu 2 – M Sınıf öğretmeni Tevfik Taş ve veliler Özlem Biçer ile Ayten Özlem 8. Gün Haber Grubunu çiçeklerle ziyaret ettiler. Gazetecilik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları Gazeteci – Yazar Gökhan Gökpınar’a ileten minik öğrencileri soruları ile Gökpınar’ı bir hayli terlettiler. Gazetecilik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu ifade eden Gökpınar, önemli olanın halka doğru bilgi yansıtmanın olduğuna vurgu yaptı. 8. Gün Haber Grubu olarak ilkelerinin doğru ve tarafsız habercilik olduğunu açıklayan Gökpınar; “bu çerçeve de yalnız İskenderun değil tüm Hatay’a yayın yapıyoruz. Gün içerisinde olan gelişmelerden halkımızı doğru bir şekilde bilinçlendirmek bizim asli görevimizdir” dedi. Sınıf öğretmenleri ile 8. Gün Haber Grubu Haber Merkezi ve Yayın Odasını ziyaret eden öğrenciler, haber akışı ile ilgili bilgi topladılar. Sınıf olarak bir gazete çıkardıklarını ve o amaçla gazetecilik mesleğinin nasıl yapıldığını öğrencilerine yakından göstermek istediklerini belirten sınıf öğretmeni Tevfik Taş ise, kendilerini ağırlayan 8. Gün Haber Grubuna teşekkürlerine iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökpınar’da minik öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikramında bulundu. Son olarak Özlem Ofseti ziyaret eden minik öğrenciler gazetelerin nasıl basıldığını yerinde incelediler. Gazetelerin basım aşamasını öğrenciler ile paylaşan Matbaa Ustası Serkan Aydınlı, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

 


 

 

 



Gazeteciliği 8. Gün Haber Grubunda  ÖĞRENDİLER…   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar