Skip Navigation Links

Sertifikalarını Çocuklarıyla Birlikte Aldılar..

Bir çoğu 40 yaş üstü ve hatta bir tanesi de babaanne olan kursiyerler 8 haftalık Aile Eğitim Semineri sonrası sertifikalarını aldılar..

Eğitim   A+a-


İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda... paylaşan: 8gunhaber

 

    İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda düzenlenen sertifika töreni oldukça neşeli anlara sahne oldu.

    Annelerle birlikte ninelerin de katıldığı 7-19 Yaş Aile Eğitim Semineri’nin 8 hafta süren maratonu sertifika heyecanıyla son buldu.

    Psikolojik Danışman Hatice Uçgun’un verdiği eğitim seminerine 23 kadın katıldı ve sertifikalarını da çocuklarının huzurunda okulda düzenlenen törenle aldılar.

    Sertifikasını almak üzere davet edilen her anneyle birlikte okulun öğrencisi çocuğu da giderek mikrofonda annesiyle ilgili duygularını anlatırken duygulu anlar yaşandı.

Tüm çocukların anneleriyle ilgili duygu yüklü sözleri bir yana bir çocuğun annesi için söyledikleri oldukça neşeli anlara sahne oldu. Şimdi gözüme girdin anne çok çalıştın teşekkür ederim sözleri törende neşeli anlar yaşattı.

Psikolojik Danışman Hatice Uçgün yaptığı konuşmada, seminere katılan tüm annelere teşekkür ederken, tüm kursiyerlerin dersi çok iyi dinleyip ödevlerini düzenli bir şekilde yaptıklarını söyledi.

Ergenlik döneminde çocuklarla iletişim kurmanın yolları, eşlerle iletişim teknikleri gibi konularda eğitim verildiğini belirten Hatice Uçgun, kursiyerlerin öğrendikleriyle aile içinde kazanmaya başladıklarına dikkat çekti.

 


 

 



 

Sertifikalarını Çocuklarıyla Birlikte Aldılar..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet