Skip Navigation Links

Vah Çelik İş Vah!!!

Türkiye’nin en saygın ve çalışkan belediye başkanlarından Bekir Altan’a sarılmakta buldu.

Gündem   A+a-

 İşçiye geçmişte hiçbir şey verememiş, gelecek için de hiçbir umut veremeyen bir Çelik İş Sendikası, yaptıklarını, yapamadıklarını, yapacaklarını ve yapamayacaklarını anlatamayınca çareyi bölgenin ve Türkiye’nin en saygın belediye başkanlarından Bekir Altan’da bulunca oldukça gülünç duruma düştü..

 

Vah Çelik İş Vah!!!
 

İsdemir’deki örgütlenme ve yetki sürecinde işçiye somut hiçbir şey veremeyen Çelik İş Sendikası çareyi AK Partili Belediye Başkanlarında buldu.

Ellerinden bir şey gelmeyen, işçiyi ikna etmek için hiçbir şey bulamayan, tam 40 yıldır hiçbir yatırım yapmamış, geçmiş 40 yılın hesabını bir türlü veremeyen Çelik İş Sendikası, çareyi bölgenin ve Türkiye’nin en saygın ve çalışkan belediye başkanlarından Bekir Altan’a sarılmakta buldu.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın İsdemir’deki yetki ve örgütlenme sürecinde bir şov malzemesi olarak kullanılması, Bekir Altan gibi önemli bir liderin iyi niyetinin su istimal edilmiş olması başta İsdemir çalışanları olmak üzere bölge halkı tarafından esefle karşılandı.

İşçiyi sendikal başarıları olmadığı için siyasi baskı yöntemleriyle baskı ve zorlamayla Çelik İş’e geçmeye zorlayan Ali Cengiz Gül’ün bu oyununun da yakında bozulacağı apaçık ortada..

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
hüseyin 3 Haziran 2014 Salı
Fotoğraftaki şube başkanına bir bakarmısınız bu isdemir işçisini bu şube başkanımı savunacak ne günlere kaldık tam bir komedi
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet