Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunlu Fenerbahçeliler ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR

2013 – 2014 Sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Futbol Takımının taraftarları şampiyonluk balosunda buluştular.

Spor   A+a-


İskenderunlu fenerbahçeliler şampiyonluk... paylaşan: 8gunhaber

 

     İskenderun Fenerbahçeliler Derneği tarafından Yelken Kulübünde düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına Fenerbahçe’nin yıllarca kaptanlığını yapan Saffet Akbaş’ da katıldı. Katılımın yoğun olduğu kutlama da Fenerbahçeliler gönüllerince eğlenirken, hep bir ağızdan Fenerbahçe marşlarını söylediler.

    Fenerbahçeli Olmak Ayrıcalıktır…

    Konuşmalarına ‘Nedir Fenerbahçeli Olmak?’ diye başlayan İskenderun Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Düzen, konuşmasında duygu dolu anlar yaşadı. Fenerbahçeli olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Başkan Düzen; “Nedir Fenerbahçeli olmak? Fenerbahçeli olmak çubuklu formayı görünce gözlerin dolmasıdır. Fenerbahçeli olmak onu her şeyin üstünde tutmaktır. Bütün hayatını Fenerbahçe’ye göre planlamaktır. Hiçbir maddiyat beklemeksizin yeryüzünde ki tek taraflı aşktır o. Fenerbahçeli olmak asla teslim olmamak daima zirveye oynamak ikinciliği başarı olarak görmemektedir. Fenerbahçeli olmak saflıktır, temizliktir. İçimizde ki çocuğu ölene dek yaşatmaktır. Fenerbahçeli olmak oyunu kurallarına göre oynayıp kazanmak, kaybederse de kazandığı takımı kutlamaktır. Fenerbahçeli olmak asgari ücretle çalışıp cebinde ki son kuruşa kadar Fenerium’dan ürün alarak destek olmaktır. Fenerbahçeli olmak kendi adını taşıyan okullarda Fransız bayrağı dalgalandırmamaktır. Kelimelerle anlatılmaz Fenerbahçeli olmak. İnatçı olmaktır Fenerbahçeli olmak. Haince saldırılara ve ithamlara karşı kenetlenip dimdik ayakta durmaktır tıpkı bugünlerde olduğu gibi. İyi ki Fenerbahçeliyiz. Yaşasın Fenerbahçe yaşasın Fenerbahçe’nin büyük taraftarı” şeklinde konuştu.

 


 

     Kaptan Saffet Gönülleri Fethetti…

     Başkan Mustafa Düzen’in ardından alkışlarla sahneye gelen Fenerbahçe takımının eski Kaptanı Saffet Akbaş, İskenderunlu Fenerbahçelilere Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın selamlarının iletti. Kendisini İskenderun’a Aziz Yıldırım’ın gönderdiğini ifade eden Saffet Akbaş; “Başkanım Aziz Yıldırım beni buraya gönderdi. Sizlerle beraber olmamı 2013 – 2014 sezonunu şampiyon bitirmiş Fenerbahçe’mizin kutlamalarını beraber yapmak için buradayım. Gurur duydum” dedi.

     SOMA Unutulmadı…

    Soma’da yaşanan maden faciasını hatırlatan Kaptan Saffet; “Soma’da ki faciada hayatını kaybedenleri unutmak istemiyoruz. Zaten Fenerbahçeli olmak bunu gerektiriyor. Tüm taraftarlarımızı Fenerium’un Soma için başlattığı yardım kampanyasına katkıda bulunmasını istiyorum. Fenerbahçelilere bu yakışır” diye konuştu. Sona eren konuşmasının ardından Fenerbahçe Futbol Takımı oyuncularının imzaladığı bir formayı Başkan Düzen’e hediye eden Kaptan Saffet, geceye katılan Fenerbahçelilerle bolca hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca, geceye katkı veren Fenerbahçeli taraftarlar dernek yönetimi tarafından plaketler ile ödüllendirildiler.

    Galatasaraylıları Kızdıran Gelişme!

    Kutlamalarda bir bayan Galatasaray taraftarı da törenle Fenerbahçeli oldu. Fenerbahçe Spor Kulübünün rozetini alkışlarla takdim eden Başkan Düzen; “bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” dedi. Geceye katılan bir diğer isim olan Fanatik Galatasaraylı İbrahim Gül’de Fenerbahçeli taraftarları tebrik etti.

     Kaymakam Özyiğit; “Fenerbahçe’miz Kendine Yakışanı Yapmıştır”

    Öte yandan, fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenilen İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’te kutlamalarda yaptığı konuşmasında, Fenerbahçe’nin sosyal sorumluluk noktasında örnek bir kulüp olduğuna dikkat çekti. Kaymakam Özyiğit; “Fenerbahçe’miz her zaman sosyal sorumluluk noktasında ülke gerçeği içerisinde hep katkıda bulunmuştur. Bundan dolayı Fenerbahçe’mize ve taraftarlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Soma için Fenerium mağazalarının başlattığı kampanyaya da değinen Kaymakam Özyiğit; “Soma’da ki aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Sosyal sorumluluk gereği bir yardım kampanyası başlatmış Fenerbahçe… Ve dolayısıyla Fenerbahçe kendisine yakışanı yapmıştır. Tebrik ediyorum” dedi. Oyun pistini bir an olsun boş bırakmayan Fenerbahçeli taraftarlar, şampiyonluklarını gönüllerince kutladılar. Havai fişek gösterileri ile geceye ayrı bir renk katılırken İskenderunlu Fenerbahçeliler unutamayacakları bir gün yaşadılar.

 

 

 


İskenderunlu Fenerbahçeliler  ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar