Skip Navigation Links

Dediklerine Kendi İnanıyor mu?

CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, Partisinin Grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan’ın Reyhanlı saldırısı ile ilgili açıklamalarına

Gündem   A+a-


CHP İskenderun ilçe başkanı süleyman uyar... paylaşan: 8gunhaber

 

    Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarına dinledikten sonra ‘Dediklerine Kendi İnanıyor mu?’ diyen Başkan Süleyman Uyar, Suriye’ye giden milletvekillerinin bir gazeteciyi kurtardığını söyledi.

    “Bizler Bir Bütünüz”

    Hatay halkının bir bütün olduğunu ifade eden Başkan Süleyman Uyar; “Ak Parti’nin son Grup toplantısında Başbakan Erdoğan’ın yaptığı konuşmayı dinledim. Ben Başbakana bir soru sormak istiyorum. ‘Dediklerine Kendi İnanıyor mu?’ Bizler burada CHP örgütü olarak Hatay’da yaşayan hiçbir etnik grup için ötekileştirme, ayrıştırma girişiminde bulunmadık. Bunu yapmayız da… Hatay halkı bir bütündür. Kimse burada yaşayanları birbirine düşürme sevdasına kapılmasın. Hatay halkı buna alet olmayacaktır. Biz kardeş gibi yaşadık. Kardeş gibi büyüdük. Evet Vekillerimiz Suriye’ye gittiler kimse bu gidişin arkasından başka bir şey aramasın. Orada mahsur kalan bir basın mensubunu kurtarmak için çırpındılar ve bunda da başarılı oldular. Burada Sayın Başbakana düşen basın mensubunu kurtaran milletvekillerimize teşekkür etmesidir. Ki Reyhanlı’da yaşananlar daha önceden ulusal basından takip ettiğim kadarıyla El Kaide tarafından yapılan bir saldırı. Neden başka şeyler aranıyor onu çözmüş değilim. Biz bir bütünüz. Hatay halkı bir bütün… Bizler hiçbir provokasyona gelmeyeceğiz. Aramız da ki arkadaşlığı, kardeşliği pekiştireceğiz. Kesinlikle ayrıştırmaya karşıyız” açıklamasına yer verdi.

 


 


Dediklerine Kendi İnanıyor mu? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet