Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

El emeği ürünler sergilendi

İskenderun Belediyesi Sakarya Mahallesi Kadın Kültür Merkezi’nde el emeği ürünler sergilendi

Kültür Sanat   A+a-

 

    İskenderun Belediyesi’nin, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Sakarya Mahallesi şubesindeki kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmaları sergilendi.

    Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Sakarya Mahallesi’ndeki Şubede düzenlenen serginin açılış törenine, Belediye Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

    İskenderun Belediyesi ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi (İHEM) arasında iki yıllık protokol bulunduğunu, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’le protokol yapıldığını belirten İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu, “Bu benim son kez sergiye gelişim. Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. İskenderun Belediyesi’nin, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan ne gerekiyorsa yardıma, desteğe hazırız” dedi.

    İHEM Müdürü Mehmet Mursaloğlu’na yeni görevinde başarı dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük de, İskenderun için elbirliğiyle çalışılacağını ifade etti.

    Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, sergideki çalışmalar beğeniyle incelendi.

    Belediye Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, kursiyerleri ve öğretmenleri kutladı.

    Kurslardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil’e, yaptığı çalışmayı hediye ettiler.

    Mefruşat, el sanatları, ahşap boyama kursiyerlerinin yaptığı çalışmalardan oluşan sergiler, 30 Mayıs tarihinde de gezilebilecek.

    İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde kadınlara ücretsiz çeşitli branşlarda kurslar veriliyor.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar