Skip Navigation Links

Güç Birliğiniz Daim Olsun…

İskenderun Esnaf Odaları Temsilcileri her ay geleneksel hale getirdikleri sabah kahvaltısında buluştular.

Ekonomi   A+a-


İskenderun Esnaf Odaları Temsilcileri kahvaltı... paylaşan: 8gunhaber

 

     İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde bir araya gelen Esnaf Odası Temsilcilerine İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez’de eşlik etti.

     “Amaç; Ortak Çözüm”

    Esnaf Odası Temsilcilerinin esnafın sorunlarını görüşüp çözüm önerisi üretmek üzere her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiği sabah kahvaltısına bu defa İTSO ev sahipliği yaptı. Bütün esnafların tek bir çatı altında toplandığına vurgu yapan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili ve Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, ayda bir gerçekleşen bu kahvaltının amacının esnaflar arasında ki birlik ve beraberliği sağlamak gibi esnaf sorunlarına kurum ve daire müdürlerinin de katılımıyla ortak çözüm üretmek olduğunu söyledi.

 


 

    “Birlikteliğimiz Millet Olarak Güç Kazandırır”

    İskenderun’da esnafları kenetli bir şekilde görmenin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Kaymakam Hasan Özyiğit ise; “Birlikte hareket edip sevgi ve saygıyı paylaşmak bizim kültürümüzde var zaten. Ne derler güzellikler paylaşıldıkça çoğalır. O yüzden sevgi ve saygı çerçevesinde güç birliğimiz daim olsun. Her zaman birlik içerisinde olmamız bizlere millet olarak güç kazandırır” dedi.

 

 



Güç Birliğiniz Daim Olsun…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet