Skip Navigation Links

Demokrat Encümen Üyesi'nden (!) Zabıta Müdürü'ne Dayak!!!

Sonunda bu da oldu ve CHP'li Encümen Üyesi Ali Çıtanak, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya'yı tartakladı.

Gündem   A+a-

Demokrat Encümen Üyesi’nden (!) Zabıta Müdürü’ne Dayak!!!

Sonunda bu da oldu ve CHP’li Encümen Üyesi Ali Çıtanak, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya’yı tartakladı. İddialara göre olay Encümen toplantısında Ali Çıtanak’ın önüne kardeşinin kreşinin ruhsatsız olduğu yönündeki zabıta tutanağı geldi. Bu durumda hiddetlenen Ali Çıtanak, önce sözlü tartıştı ve ardından da Zabıta Müdürü Abdullah Kaya’yı tartakladı.
Gündeme bomba gibi düşen olayda; Her ikisi de hak, hukuk ve hakkaniyet ölçüsünde, kişi ve kurum ayrımı yapmaksızın hizmet etmek mes’uliyeti bulunan aynı belediyede seçilmiş ve atanmış kişiler olarak ayrı makamları temsil ediyorlar ve yaşananlar, seçilmiş bir encümen üyesinin tahammülsüzlüğünün boyutunu ortaya koyuyor.


İskenderun Belediyesinin CHP’li Meclisi ve aynı zamanda Encümen Üyesi Ali Çıtanak kardeşine ait kreş ile ilgili zabıtanın tutanak tutması ve tutanağın encümen sevkine öfkelenerek Zabıta Müdürü Abdullah Kaya ile makamında yumruklaştı.
Edinilen bilgilere göre bir süre önce CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Çıtanak’ın erkek kardeşine ait kreşe Belediye Zabıta ekipleri tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle tutanak tutuldu.
Tutanak daha sonra CHP’li Belediye Meclis üyesi Ali Çıtanak’ın da üyesi bulunduğu encümene sevk edildi. Belediye Encümeni de ruhsatsız kreşe yasal işlem yapılmasına karar verdi. Belediye Encümeni gündemindeki maddeleri karara bağlamak üzere toplanan üyelerden CHP’li Ali Çıtanak, kardeşine ait işyeri ile ilgili tutanağı önünde görünce öfkelenerek Belediye Zabıta Müdürü Abdullah Kaya’nın odasına giderek önce sözlü tartıştığı, ardından da tartakladığı öne sürüldü.
Olayla ilgili seslerin yükselmesi üzerine Belediyede bulunan zabıta ve özel güvenlik görevlileri araya girerek müdahale etti. 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet