Skip Navigation Links

CHP İskenderun'da destan yazdı..

Edip Akbayram'ın şarkısıyla güzel ve güneşli günler vaat eden Dr. Yusuf Civelek sözünü tuttu. 29 Mart günü hava güneşliydi ve 30 Mart sabahı da güneş

Gündem   A+a-

“Yıkılamaz, bitirilemez!” denilen 15 yıllık Mete Aslan iktidarı açık farkla gelen zaferle yıkıldı. İskenderun’da artık yeni bir dönem başladı. Toplumun tamamını kucaklayacak, eşit ve adaletli davranacak, vatandaşını azarlamayacak, dışlamayacak yepyeni bir dönem, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek dönemi başladı..

CHP İskenderun’da destan yazdı..

Kıyasıya çekişmeye sahne olan 29 Mart seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre 117 bin seçmen 381 sandıkta oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP İskenderun Belediye Başkan adrayı Yusuf Civelek 30 bin 118, AK Parti'nin adayı Seyfi Dingil 23 bin 955, İskenderun'da üç dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Demokrat Partili Mete Aslan 22 bin 693, MHP'li İbrahim Gül 11 bin 656 oy aldı.

Edip Akbayram’ın şarkısıyla güzel ve güneşli günler vaat eden Dr. Yusuf Civelek sözünü tuttu. 29 Mart günü hava güneşliydi ve 30 Mart sabahı da güneş parlak doğdu ve insanların yüreğini ısıttı.. Teşekkürler Yusuf Civelek İskenderun’da yeni bir dönem başlattığın için..
Seçim kampanyası süresince tüm araçlarda ve seçim bürolarında çalan Edip Akbayram’ın “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” şarkısı CHP’ye uğur getirdi. Yine şarkı sözündeki gibi “güzel günler göreceğiz güneşli günler” sözü de 29 Mart günü havanın güneşli olması itibariyle de güneşli günleri müjdeliyordu.
“İmkansız!” denileni başaran Dr. Yusuf Civelek’li CHP, İskenderun’u güzel yarınlara taşıyacak projelerle hiç durmaksızın çalışmalara başladı.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü’nde basın toplantısı düzenleyen İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, seçmenin aşırı ilgisine saygı duyduğunu ancak, “Çok çalışmamız lazım çok” mesajını verdi.
İskenderun’un özlemle beklediği 29 Mart gecesi zaferi binlerce CHP’linin parti binası önünde toplanmasıyla tam bir şölene dönüştü.
Gecenin geç saatlerine kadar süren coşkulu kutlamalar nedeniyle parti binasından güçlükle çıkabilen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet