Skip Navigation Links

Bahçeşehir Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu

Öğrencilerini Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yetiştirmekle her zaman gurur duyan Bahçeşehir Koleji'nde 23 Nisan kutlamaları büyük bir coşku

Eğitim   A+a-

 

   İlkokul ve ana sınıflarının hazırladığı gösteriler, okulun çok amaçlı salonunda, tüm öğrencilere sergilendi. Açılışta Atatürk ve Türk büyüklerine saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. İngilizce öğretmeni Feray Urcun'un, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 2. ve 3. sınıf korosu sahne aldı.

    İlkokul öğrencilerinin okuduğu şiirlerden sonra ortaokul öğrencileri İngilizce olarak Atatürk'ün özlü sözlerinden seçmeler sundu. Şiirler ve danslarla süslenen programın sonunda ana sınıf öğrencilerinin etkinliği sahnelendi.

    Tüm okulun beraber seslendirdiği 10. Yıl Marşı'nın ardından mikrofona gelen Okul Müdürü Sefai Server Dik, Atatürk'ün en anlamlı bayramı hediye ettiği küçük hanımefendiler ve beyefendileri, sundukları çalışmalardan dolayı kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ilk adımının bugün atıldığını belirtirken, 26 Nisan Cumartesi günü okul bahçesinde yapılacak olan Çocuk Şenliği'ne Bahçeşehir ailesiyle birlikte tüm İskenderun ve Belen halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet