Skip Navigation Links

Oğlunun Nişanından Haberdar Olmayınca Dehşet Saçtı!

Arsuz’da oğlunun nişan töreni için kuaförde hazırlanan eşine kurşun yağdıran asıl adı Adem olduğu öğrenilen Mehmet K.’nin yaptığı vahşet hala anlaşıla

Yaşam   A+a-


Oğlunun Nişanından Haberdar Olmayınca Dehşet... paylaşan: 8gunhaber


Arsuz’un Gözcüler mahallesinde işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıkıyor. Cinayet ile ilgili Gözcüler mahallesinde hiç kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Basın mensuplarına bilgi vermekten kaçının bölge sakinleri cinayetin sebebi hakkında bir şey söylemiyorlar. İddialara göre eşini kuaför salonunda öldüren Mehmet Kirmit’in cinayetten hemen önce eşiyle kuaförde kahve içtikleri ve nişan ile ilgili konularda konuştukları belirtildi. Sakin bir şekilde kuaför salonuna gelen Adem Mehmet K. kahvesini içtikten sonra saçını yaptırmak üzere kuaför koltuğundaki eşi Nahiye Kirmit’e yaklaştı ve kulağına “Bugün seni en mutlu günün ama az sonra benim en mutlu günüm olacak” dedikten sonra silahını çekerek üç el başına 1 el ise vücuduna ateş etti. Cinayetten hemen sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşan Adem Mehmet K daha sonra jandarmaya teslim oldu.

 

 
 

 
 

 


Kocasından Uzak Yaşıyordu

 

Eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nahiye K.’nin yaklaşık bir yıldır eşinden ayrı yaşadığı boşanma davası açtığı ve iki çocuğuyla İskenderun’da ev tuttuğu öğrenildi. 4 çocuğundan ikisi Suudi Arabistanda olan ailenin felaketine yol açan olayın sebebinin ise olay günü nişanlanacak olan Hamza K.’nin nişan davetiyesinde baba Mehmet K.’nin isminin olmaması ve nişana davet edilmemesi olarak değerlendiriliyordu ki, davetiye de adının Adem K. Olarak yazıldığı ve nişandan haberdar olduğu, ancak aşırı alkollü olarak kuaför salonuna gittiği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

41 Yaşındaki Nahiye K.’nin oğlu Hamza’nın nişan töreni için bastırdığı davetiyeyi mahallede bir esnafta görerek isminin olmamasına ve kendisinin davet edilmemesine sinirlendiği belirtilen Mehmet K.’nin cinayeti bu nedenle işlemiş olabileceği konuşulurken, davetiyede Mehmet K. Yerine asıl adı baba olarak Adem K. Olarak yazıldığı nişana davetli olanlar tarafından ifade edildi.

 

Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

 

En mutlu gününde hayatını kaybeden Nahiye K.’nin cenazesi olaydan bir gün sonra  aksam saatlerinde evinden alınarak daha sonra getirildiği Gözcüler mezarlığında toprağa verildi. Gözyaşları arasında toprağa verilen Nahiye K.’nin acısını yakınları ve dostları ziyaret ederek paylaştı.

 

Çılgına Döndü!

Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken eşini vuran 53 yaşındaki Adem Mehmet K.’nin Jandarmaya teslim olması sonrasında sorguya alındı. Arsuz’da limonata satarak geçimini sağlayan Adem Mehmet K.’nin daha önce iki kez psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken zaman zaman tartıştığı eşini defalarca ölümle tehdit ettiği belirtiliyor.

 

Oğlunun Nişanından Haberdar Olmayınca Dehşet Saçtı!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet