Skip Navigation Links

İskenderun ile GAP'ı Buluşturacağız..

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, İskenderun Gazeteciler cemiyetinin ziyaret ederek burada basın mensuplarıyla tanışma fırsatı buldu ve yapıl

Gündem   A+a-

iles/image/%C3%B6nt%C3%BCrk%20mehmet%20bb.JPG" alt="" />
Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk:
 
 
Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, İskenderun Gazeteciler cemiyetinin ziyaret ederek burada basın mensuplarıyla tanışma fırsatı buldu ve yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Ak parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaretler yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk kentteki ilk ziyareti İskenderun Gazeteciler Cemiyetine yaptı.
AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, “İskenderun’a özel görüşmelere geliyorduk. Ancak sizleri ziyaret etmememiz bizlerin hatasıdır bundan dolayı kusura bakmayın artık bir araya geleceğiz” dedi.
Özellikle Hatay’ın Kırıkhan ve Hassa ilçelerinin yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, "İskenderun Limanının özelleşmesi ve yatırımların başlaması ile İskenderun önümüzdeki yıllarda Adana gibi Mersin gibi gelişmiş ve büyümüş bir kent halini alacaktır. Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın Amanosları titreteceğiz, Ova ile limanı buluşturacağız demesinin ardından çalışmalar başladı. Limanın hareketlenmesi ve bu bölgede yatırımcının yer bulamaması halinde Hassa ve Kırıkhan'daki yatırımların yapılması, İskenderun ile Hassa arasında Amanos dağlarından geçecek tünel ile Limanı Amik Ovası dolayısıyla bölgenin can damarı olan Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP)'ni buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
Milletvekili Öntürk, Hatay Havaalanı'nda bundan sonra sel baskınlarının olmayacağına dikkat çekerek, "Bu yıl yağışların aşırı olması, Suriye'nin baraj kapaklarını açması ile Amik Ovasında sel baskınları yaşandı. Hükümet olarak almış olduğumuz tedbirlerle su hazne yerlerimizin kapasitelerinin arttırdık. 1 milyon metreküpe ulaşan hazne yerlerimiz ve sel olaylarına karşı aldığımız önlemler sayesinde ovada bir daha bu tür felaketler yaşanmayacak." diye konuştu.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet