Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP’li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

Geride bıraktığımız 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Meclis Üyeliğine hak kazanan MHP belediye meclis üyeleri, mazbatalarını teslim

Politika   A+a-


İskenderun MHP’li Meclis Üyeleri Mazbatalarını... paylaşan: 8gunhaber

 

      Yeni Dönem de MHP’den 6 Belediye Meclis Üyesi…

    İskenderun Adliye Sarayına toplu bir şekilde gelen MHP Belediye Meclis Üyelerine MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile çok sayıda partili de eşlik etti. İskenderun İlçe Seçim Kurulu Hâkiminden mazbatalarını teslim alan MHP’li belediye meclis üyeleri, İskenderun Belediye Meclisinin yeni isimleri oldular.

    MHP’nin 6 meclis üyesi çıkardığı Nazmi Ceylan, Bekir Bozdoğan, Muhittin Kara, Emir Selim Yazar, Osman Çolak ve Adnan İşler mazbataları ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

 


 

 

     “Zor Şartlar Altında Başarılı Bir Seçim Geçirdik”

 

     Mazbata alımının ardından İskenderun Adliye Sarayı önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, zor şartlar altında başarılı bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade edip; “bütün fitnelere karşın MHP olarak İbrahim Gül başkanlığında başarılı bir dönem atlattık. Seçilen meclis üyesi arkadaşlarımızın çok başarılı olacağına inanıyorum. Onlar elinden geleni yapacaklardır. Her şeyi İskenderun için yapacaklar” şeklinde konuştu.

 

    “İskenderun Halkının Menfaatleri İçin Çalışacaklar”

    MHP’li Belediye Meclis üyelerinin önümüz de ki 5 yıl içinde İskenderun’da yaşayan İskenderun halkının menfaatleri için çalışacağının altını çizen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, kendilerine verilen muhalefet görevini layıkıyla yerine getireceklerini söyledi.

    “YSK’ dan Gelecek Cevabı Bekliyoruz, Hakkımız Olanı Aldık”

   MHP’nin seçim itirazlarını da değerlendiren İbrahim Gül; “Ben İnanıyorum ki görev süresi içerisinde İskenderun’da yaşayan vatandaşlarımızın menfaatleri için çalışacaklardır. Bize milletimiz muhalefet görevi verdi. Bizlerde bunu layıkıyla yerine getireceğiz. Seçim itirazımız vardı malumunuz. Bununla ilgili olarak ta itirazımız İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ve biz bir sonra ki aşama olan Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) itirazımızı gönderdik. Bundan sonra YSK’nın vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğiz. Gerekçelerimizi anlatmıştık. Oy pusulalarında partimizin amblemi ve ismi bulunmamaktaydı. Bunun yanında birleştirme tutanağında birçok sandıkta MHP’nin oyları diğer partilere yazılmıştı. Bununla ilgili adımlar atıldı. Diğer partilere yazılan oylarımız MHP’nin hanesine tekrar iade edildi. Ve seçimi iptal gerekçemiz olan seçim pusulalarında ki logomuzun bulunmaması YSK tarafından değerlendirilecek ve karara bağlanacaktır. Bu manada kamuoyunun bunu bilmesini istiyorum. Seçilmiş olan belediye meclis üyeleri adayımız İskenderun’a hayırlı olsun” açıklamasına yer verdi.

 


MHP’li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş