Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İşte İskenderun’u Yönetecek Liste

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) açıklamaları ile oluşan İskenderun Belediye Meclis Üye Listesi…

Gündem   A+a-

 

    Geride bıraktığımız 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclisinde de en fazla oyu AK Parti aldı. AK Parti böylece artı 3 kontenjana da sahip oldu. Buna göre, AK Parti belediye meclis üyeleri şöyle oluştu;

    1- Mehmet Dönmez, 2- Bülent Özer, 3- Halit Akıncı, 4- Filiz Özçörekçi, 5- Ahmet Sarı, 6- Musa Saraçoğlu, 7- Osman Mesci, 8- Hıdır Güneş, 9- Abit Erol, 10- Reşat Beyazıt, 11- Musa Bayırlı, 12- Mehmet Başlak.. Artı kontenjanla birlikte Emin Dönmez, Reşat Çağlar ve Erdal Böncüoğlu da belediye meclisinde yerini aldı.

    MHP 6 meclis üyesi çıkardı

    Bu isimler; 1- Nazmi Ceylan, 2- Bekir Bozdoğan, 3- Muhittin Kara, 4- Emir Selim Yazar, 5- Osman Çolak ve 6- Adnan İşler oldu.

    CHP’nin belediye meclis üye listesi şöyle oluştu;

    1- Gazanfer Dik, 2- Mustafa Alper Menteşoğlu, 3- Müge Kılıç, 4- Seydi Karakuş, 5- Özer Çağşar, 6- Alaattin Tulum, 7- Fatma Korçak, 8- Gülden Özdemir, 9- Hakan Ilgın, 10- Yılmaz Öztürk..

    Büyükşehir Belediyesini Teslim Edecekler

     AK Parti’de; İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilk iki sıra meclis üyesi Mehmet Dönmez, Bülent Özer ve kontenjan meclis üyesi Emin Dönmez’le birlikte 4 kişi Büyükşehir’i temsil edecek. MHP, Nazmi Ceylan’ı, CHP ise Gazanfer Dik ve Mustafa Alper Menteşoğlu’nu büyükşehir de temsilci olarak gösterecek.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş