Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seçimin İptalini İstiyoruz

Basın mensuplarının karşısına çıkan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçimin iptali için dilekçe verdikl

Gündem   A+a-


İbrahim Gül seçimin iptalini istiyoruz 8gunhaber paylaşan: 8gunhaber

 

    Birçok mahalle de oy pusulalarında MHP’nin amblem ve işaretinin olmadığını savunan İbrahim Gül, Türkiye’de öfke dili siyasetin galip geldiğini söyledi.

    “Türkiye Boyun Eğmek Zorunda Kaldı”

    Sona eren seçimlerin ardından Türk milletinin şantaja, tehdide ve rüşvete boyun eğmek zorunda kaldığının altını çizen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idari seçimler ülkemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Seçimlerde uzun zaman mücadele ettik. Bu mücadele esnasında bizlerle birlikte çalışan vatandaşlarımızdan başlamak üzere teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Gerçekten MHP olarak İskenderun’da özveri ile mükemmel bir çalışma içerisinde bulunduk. Sonuçlara baktığınız zaman sonuçlarını yüzde olarak en fazla arttıran parti MHP’dir. Kazanmaya yetmemiştir belki ama MHP’lilerin çabasının ve gayretinin ne kadar büyük olduğu bir sonuç ortaya çıkmıştır. Biz seçim meydanlarında şunu söylemiştik; “öfke dili galip gelmemeli” demiştik. “tehdide, şantaja ve rüşvete milletimiz boyun eğmesin” demiştik. Fakat bizi üzen nokta şudur ki; “Türkiye’de öfke dili siyaseten galip gelmiştir.” Milletimiz şantaja, tehdide ve rüşvete boyun eğmek zorunda kalmıştır. Ve demokrasimiz bence önemli bir yara almış ve toparlanması sıkıntılı olacak bir sürece doğru gitmektedir. Çünkü Türkiye’nin her yerinde sonuçlar etkilenecek yolsuzluklara, sıkıntılara, yalanlara, hileye meydan verecek şekilde açıklanmıştır. Bundan dolayıdır ki artık milletimiz inşallah sıkıntı duyacağı bu kararı telafi noktasında telafi noktasında bazı adımlar atar bununla birlikte de iktidarı elinde bulunduranlar demokrasimizi farklı yöne götürdüklerinin farkına varırlar. Bizlerin söylediği şuydu; “huzuru tesis etmek adına, bütünlüğü tesis etmek adına hep toparlayıcı bir dil konuşulmalı demokratik ve bir hukuk devleri olduğumuz unutulmadan seçimlerin bu ortamda olması gerektiğini düşünmüştük.” Ama bölgemizde de gördük ki İskenderun’da birçok seçim pusulasında MHP’nin logosu ve isminin olmadığını gördük. Bundan dolayıdır ki bugünde seçimlerin iptaliyle ilgili bir dilekçemizle müracaat ettik. Seçimlerin İskenderun’da iptal edilmesini istedik. Aksi takdir de kazanan kim olursa olsun İskenderun’da yapılan bu seçim meşru değildir. Bu seçimlerin iptali olmazsa bu seçimi kazananlar seçimi hakkı ile değil hile ile kazanmış olacaklardır. Seçimi kazananların Türkiye’yi temsil etme hakları olduğuna inanmamaktayım. Bundan dolayıdır ki inşallah dilekçemiz kabul edilir. Hakkımızı arayan insanlar olarak hakkımızın görülmesini istiyoruz. Giderek büyüyen ve trendi yükselen bir MHP vardır İskenderun’da. Bu sonuçlar ne olursa olsun bizler üzerimize düşeni yapacağız. Bizlere sizler muhalefet edeceksiniz derlerse görevimizi de yapacağız. Şu anda sadece bir seçim bitmiştir. Bizim mücadelemiz bitmemiştir” açıklamasına yer verdi.

 


 

        “Mete Asla ile Ağabey – Kardeş, Baba – Oğul Gibiyiz”

     Öte yandan, son zamanlar da MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ile aralarında sorun olduğu yönünde çıkan söylentilere karşın da konuşan İbrahim Gül; “ben Mete Aslan ile ağabey kardeş gibiyim. Baba – oğul gibiyim. Böyle bir şey mümkün değil” dedi.

 


Seçimin İptalini İstiyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş