Skip Navigation Links

Hangi Yüzle Hatay’a Geldi Anlamış Değilim!”

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’nın Karaağaç Mitinginde binlerce kişiye seslenen Milletvekili Dudu:“Hangi Yüzle Hatay’a Geldi Anlamış Deği

Politika   A+a-

 

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’nın Karaağaç mahallesinde düzenlenen mitinginde halka hitaben yaptığı konuşmasında Başbakan Erdoğan’ı eleştiren CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, konuşmasında dikkat çekici ifadelere yer verdi.

     “Yaşayanlardan Utanmıyorsan Ölenlerden Utan”

    Binlerce Cumhuriyet Halk Partilinin katıldığı Karaağaç mitinginde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu; “ Erdoğan, Hatay’a bu yaptıklarından sonra hangi yüzle utanmadan, sıkılmadan buraya geliyor ben anlamış değilim” dedi.

    Dudu; “Başbakan, Hatay’a bu yaptıklarından sonra hangi yüzle utanmadan, sıkılmadan buraya geliyor ben anlamış değilim. Hadi yaşayanlardan utanmıyorsun bari ölülerimizden utan. Reyhanlı’da senin yüzünden katledilen 53 candan utan. Abdullah Cömert’ten utan. Ahmet Atakan’dan utan. Ali İsmail Korkmaz’dan utan” dedi.

 

     “Sen Kimsin Hatay’a Türk Bayrağı Dikeceksin?!!!”

    Adalet eski Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in çirkin bir siyaset stratejisi izlediğini de savunan Dudu; “İktidar partisinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da gittiği her yerde yaptığı konuşmalarında çok çirkin bir üslup ile seçim stratejisi izliyor. Bayraktan ve vatandan bahsediyor. Ben kazanırsam Hatay’a Türk bayrağı dikilecek diyor. O’na buradan sesleniyorum. Hatay’a Türk bayrağı 1939 yılında dikildi. Bir daha da o bayrak oradan inmeyecek sonsuza dek te inmeyecek. Sen kimsin Hatay’a Türk bayrağı dikeceksin” şeklinde konuştu.

    Arsuz Halkı Tercihini Culha ve CHP’den Yana yapmış Bile..

    Yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Arsuz halkının kararını verdiğini de sözlerine ekleyen CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, verilen desteğe teşekkür etti. Arsuz bölgesinde ki seçim sandıklarından ‘Nazım Culha’ ve ‘CHP’ çıkacağını belirten Dudu; “Hatay tarihinde ilk kez büyükşehir seçimi yaşar iken Arsuz’da ilk defa bütünü ile seçime gidip belediye başkanını seçecek. Belediye başkanını seçecek diyorum ama görüyorum ki Arsuz halkı kararını vermiş. Seçimleri formalite icabı bekliyoruz. 30 Mart tarihinde açılan sandıklardan ‘CHP’ ve ‘Nazım Culha’ çıkacaktır” açıklamasına yer verdi.

    “Hatay’daki Birlik ve Beraberliği ‘Lütfü Savaş’ Sağlayacak”

    Son olarak CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’da bozulmak istenen birlik ve beraberliğin devamını sağlayacağını kaydeden Dudu; “Hatay Büyükşehir Belediyesini de Lütfü Savaş’ın kazanması lazım. Savaş 5 yıl Antakya’da çok önemli hizmetlerde bulunup Antakya’nın alt yapısını tamamladı. Hizmet yönünde ona söylenecek hiçbir şey yok. Lütfü Savaş CHP ile Hatay’da ki birlik ve beraberliğin devamını sağlayacaktır. Bu sayede Hatay’ı ayrıştırmak isteyenlere ‘dur’ diyeceğiz” dedi.

    “İftira Atarak ‘Ekmek’ Çıkartamazsınız!”

    Seçime sayılı günler kala CHP’nin zafer şenliklerinden rahatsız olanların var olduğuna dikkat çeken CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ise; “Seçimlere çok az bir süre kaldı. Bazı çevreler var ki bize sağlanan bu destekten çok rahatsızlar. Etik olmayan yöntemlere başlıyorlar. Söylemediğimiz sözleri söylemişiz gibi anlatıyorlar. Bu şekilde ekmek çıkartabileceklerini zannediyorlar. Eğer fikirleriniz, projeleriniz varsa onlarla bizim karşımıza çıkın. Biz insanları ayrıştırmıyoruz. İnsana insan olduğu için değer veriyoruz” dedi.


Hangi Yüzle Hatay’a Geldi Anlamış Değilim!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet