Skip Navigation Links

Sadullah Ergin’e ÇETİN Karşılama

Sadullah Ergin, İskenderun programında Aytev Gayrimenkul ve Artemis Marine Gemi Kumanyacılığı şirketini ziyaret etti.

Politika   A+a-

 

    AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun programında Aytev Gayrimenkul ve Artemis Marine Gemi Kumanyacılığı şirketlerinin sahipleri Mehmet Çetin ve oğlu Alper Çetin’i ziyaret etti.

    Sadullah Ergin’i çiçeklerle karşılayan Aytev Gayrimenkul ve Artemis Marine çalışanları, yaptıkları hazırlıkla da misafirlerini fazlasıyla mutlu ettiler.

    AK Parti’nin seçim bürosu gibi düzenlenen şirketin her köşesinde “Liderlerin lideri Recep Tayyip Erdoğan” resimleri dikkat çekti.

    AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in de katıldığı ziyarette, Mehmet Çetin ve oğlu Alper Çetin örnek bir misafirperverlik sergilediler.

    Bölgede tanınmış bir çok işadamının da katıldığı ziyarette bir konuşma yapan Sadullah Ergin, AK Parti’nin Hatay büyükşehir ve ilçeleri alması halinde gerçekleşecek değişimi anlattı.

    AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Milletvekili Karasayar ve belediye başkan adayı Seyfi Dingil, şirket çalışanlarıyla ziyaretin anısına bir hatıra resmi çektirdiler.

 


Sadullah Ergin’e ÇETİN Karşılama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet